Tarih: 19.07.2023 23:06

RESSAM AHMET YAKUPOĞLU PARKI ŞEHRE DEĞER KATACAK

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Murat Arık ile birlikte Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda yapılan çalışmaları inceledi.

Çok kısa bir süre sonra yeniden hemşehrilerimizin kullanımına açılacak olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Kütahya’mızın beş mahallesi ile birlikte şehre hizmet veren ve halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı yenileme sürecini tamamlama aşamasına geldi.

Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, Başkan Yardımcımız Murat Arık ile birlikte parkta yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Tamamlanması kısa bir süre kaldığını ifade eden Başkan Vekilimiz Damcı, parkın uzun yıllardır metruk bir halde olduğunu hatırlatarak, yapılan yenileme projesi ile artık başta Maltepe Mahallesi sakinleri olmak üzere şehrin rahatlıkla ve güven içinde kullanabileceği bir park haline geldiğini belirtti.

Başkan Vekilimiz Damcı Kütahya’mıza değer katacak parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —