Tarih: 15.07.2023 13:16 178

Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Vali Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz ev sahipliğinde, şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek düzenledi. Manisa Polisevi’nde gerçekleştirilen yemeğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Tuğgeneral Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,  İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı. Manisa İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, yemeğin ardından şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar etti. Programın son bölümünde konuşma yapan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, “15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yılındayız. Türkiye, dünyanın en güzel yerinde. Bu nedenle her dönem bu coğrafya üzerinde çeşitli oyunlar oynanmıştır. Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de, son olarak Ukrayna-Rusya savaşı bu bölgenin ne kadar stratejik olduğunu göstermektedir. Türkiye, 15 Temmuz’da 252 şehit vermiştir. Aslında 15 Temmuz, Türkiye’yi Suriyelileştirme çabasıdır. Fakat o gece milletimizin iradesiyle o proje çöpe atılmıştır. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde sizlerle bir araya geldiğimiz için mutluluklarımı ifade ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.