Tarih: 20.08.2023 19:08 190

Vali Enver Ünlü Görevine Başladı

Vali Enver Ünlü Görevine Başladı

Vali Enver Ünlü Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliğinden Manisa Valiliğine atanan Vali Enver Ünlü görevine başladı. Vali Ünlü için yapılan resmi karşılama törenine Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık da katıldı.

Giresun’dan Manisa’ya atanan Vali Enver Ünlü, Manisa protokolü tarafından karşılandı. Karşılama törenine Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık da katıldı. Manisa Valiliği önünde törenle karşılanan Vali Ünlü, valilik önünde kurulan kürsüden kendini karşılamaya gelen protokol üyelerine ve basın mensuplarına hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına kendisine bu görevi layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya şükranlarını sunarak başlayan Vali Ünlü, görevi kendisinden devraldığı ve İstanbul'da da birlikte görev yaptıkları Manisa'nın eski Valisi Yaşar Karadeniz'e de Manisa'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yeri Sakarya Valiliğinde başarılar diledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.