Tarih: 06.09.2022 16:16

Zehir, İsyan Etti! Ülkücülere Çağrı Yaptı!

Meta Plastik Ambalaj San Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Zehir CHP Partisinin Yersiz Yaklaşımlarına Sosyal Medya Hesabından İsyan Etti!

Zehir, İsyan Etti! Ülkücülere Çağrı Yaptı!

Zehir, İsyan Etti! Ülkücülere Çağrı Yaptı!

Meta Plastik Ambalaj San Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Zehir CHP Partisinin Yersiz Yaklaşımlarına Sosyal Medya Hesabından İsyan Etti!  

“Üretim Durdurulsun”

"Bu devleti başınıza yıkacağız" diyen HDP genel başkanı. "HDP'ye bakanlık vereceğiz" diyen, CHP genel başkan yardımcısı. Bir CHP milletvekili ve baş danışmanı da diyor ki, Selçuk BAYRAKTAR yargılanacak. ABD meclisinde de önerge veriliyor ki İHA, SİHAların üretimi durdurulsun.!

Zehir, “Ülkücülükle Bir Alakaları Kalmadı”

Bundan böyle millet ittifakına oy veren ülkücülerin benim nazarımda ülkücülükle alakaları kalmamıştır!.. Ancak kendilerini kandırırlar. Onları kendi vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Artık evlatlarına ne anlatırlar onu bilemem.

Ben bu davaya Parti için inanmadım ve ben öncelikle herhangi bir partiyi değil Türkiye’yi destekliyorum. Ülkemi destekliyorum... Ben Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki kazanımlarını destekliyorum. Ben Türkiye’nin SİHA ve İHA üretimleriyle gurur duyuyorum ve bunu ihraç etmelerini destekliyorum.

“Cumhur İttifakını Destekliyorum”

Büyük İsrail devletine hizmet edecek bir PKK uydu devletinin kurulmasına karşı çıktıkları için ve bununla ilgili savaş verdikleri için destekliyorum. Kafkasya’da, Azerbaycan’da elde ettikleri  kazanımlar için CUMHUR İTTİFAKINI destekliyorum. Dünyanın her yerinde, en son Pakistan'da ki sel felaketinde, bütün mazlumların imdadına yetiştikleri için CUMHUR İTTİFAKINI destekliyorum.. Türkiye’nin ileri gitmesi için destekliyorum. Bu toprakları Batının esaretinden kurtarmaya çalıştıkları için kendi özüne, değerlerine ait ve dünyadaki hiç bir toplumda olmayan insani değerler üzerine inşa etmeye çalıştıkları için CUMHUR İTTİFAKINI destekliyorum.

“Ne İşimiz Var Suriye’de”

AK Parti ve MHP buna hizmet ettiği sürece onları desteklemeye devam edeceğim. Ben nasıl 6+1 MİLLET İTTİFAKINI kalkıp destekleyeyim? CHP’nin başındakiler bütün bu kazanımların tersine ne varsa onu söylüyor.Terör örgütü PKK uydu devletinin kurulmaması noktasında Suriye’ye giriyor Türkiye. Ne işimiz var Suriye’de diyorlar? Doğu Akdeniz’deki haklarımız için gidiyorlar. Niye o kadar orada savaş veriyorsun?  Niye Libya ile anlaşma yaptın? Muhalefet İngiltere ne isterse ona evet diyor. ABD ne isterse ona evet diyor. Ben nasıl destekleyim senin Millet ittifakını.?

“Dönün Yuvanıza”

İyi parti zaten ortada. Kavala parası ile kurulmuş, ABD, Fetö eksenli bir CIA ürünü. Sonra HDP açık açık bakanlık istiyor. Çocuk kandırır gibi HDP’nin masaların da olmadığını gizleme ve saklama çabası. Milleti saf kendilerini uyanık zannediyorlar. Yahu bu Millet ittifakı iktidara gelmek için her şeylerini verirler. Hatta Milli Savunma yada Milli Eğitim bakanlığını bile HDP ye verirler.Size anlatılan yalanlara, safsatalara inanmayın, vaadedilenlere kanmayın sakın...Gittiğiniz yol yanlıştır..Bu yanlış yoldan dönün yuvanıza. BEKLİYORUM....


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.