1.11.2023 09:32:00

Zuhal KİLER

 

AHH KUDÜS…

Ve her şey bittiğinde, hatırlayacağınız şey; düşmanlarınızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. 

Aliya İzzetbegoviç’in bu gerçekliği apaçık sergileyen sözleri çınlıyor gök kubbede…

İşgalci, soykırımcı israil’i anlamak mümkün tabi KAFİR diyoruz kısaca

Benim anlayamadığım Müslüman kimliği, kisvesi altında görünenler.

Topraklarından sürülmeye çalışılan kutsalına Dünya Müslümanları adına sahip çıkmaya çalışan bir avuç Müslümana sahip çıkmamalarını anlayamıyorum.

Filistin kan gölüne dönmüş durumda eşi benzeri görülmemiş soykırım yaşanıyor. Bedenen ve ruhen çok sayıda hayat yok oldu ve yara aldı. Topraklar ve evler çalındı. Geçim kaynakları ve kadim gelenekler yok edildi. Nesilleri tüketildi.

Hitler’in holokost’unu aratmayacak hatta daha vahimini yaşatan ağzından salyaları akan kuduz Siyonistler cinnet geçirmiş gibi saldırırken, Batılı haber kuruluşlarının pek çoğu ya aleni gerçeği tamamıyla görmezden geldi ya da bilindik inkâr dağarcığına başvurarak gizlemeye çalıştı. Diğerleri ise bile isteye yanlış haber yaparak zaman ve kaynaklarını genç-yaşlı Filistinlilerin maruz kaldığı belgelenmiş hırsızlık, yoksun bırakılma ve aşağılanmaları hafifleterek anlattı.

Bu eşi benzeri görülmemiş soykırımı izleyen tüm Dünya  kaybedilmiş insanlık hükmündedir. Üstüne üstlük Müslüman  kardeşim diyebileceği kimlik (kimliksizler) sahipleri Filistinlilerin maruz kaldığı belgelenmiş hırsızlık, yoksun bırakma ve aşağılamaları görmezden gelip Bu sapkın yapıdaki siyonistleri haklı bulup , Filistinli sivilleri savaşın masum kayıpları olarak görmediler, büyük ölçüde kendi ölümlerinden ve akıbetlerinden sorumlu tuttular.Tam bir ironi.

KUDÜS AHHH KUDÜS…

Dört bir yanı tellerle çevrili Dünyanın en kimsesiz ,garip ve yetim şehri KUDÜS. 

Kutsanmış anlamına gelen Arapça bir sözcük. Maalesef ki yeteri kadar kutsal görülmemiş olacak ki Filistin toprağı iken İs(t)rail tarafından başkent ilan edilmesi  karşısında hiçbir İslam ülkesi kılını dahi kıpırdatmadı.

Hz. Ali ‘’Dünyadaki en sağır edici ses acı çeken mazlumun suskunluğudur ‘’buyurmuştur.

 Ama MÜSLÜMANLAR HAMUŞŞŞ…

Bütün dillerin,ferasetlerin açılması dileğiyle.

Dayan Filistin bir gün elbette ki Güneş doğacak.

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.