17.04.2020 12:15:27

Nilüfer ALBAYRAK

Ahmak Olma Türkiye..!

Sevgili okuyucularım uzun zaman ardından size yeni yazımla yapmış olduğum bir analizi sunmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere dünya vahim bir savaşın içinde. Covit-19 tüm dünyayı etkisi altına almış ve ortam çok gerilmiştir. Bu gerginliğin içinde ülkemizin sınırlarında politikacılar, gazeteciler dahil olmak üzere birkaç akademisyen ülkenin zor şartları beklediğini ve ekonominin çok geride kalacağını söylemektedirler.

Oysa yaptığım analiz bana bunun gerçekleşmeyeceğini ve bu sürecin ülkemiz için faydası olacağını göstermekte. Peki nasıl?

İlk olarak Türkiye dünya da toprak bakımından çok zengin bunun yanında hayvancılıkta ve denizcilikte aynı keza. 2021 de tarım ve hayvancılık ön planda olmak üzere tekstil fabrikaları tıkır tıkır çalışacak işsizlik azalacak ve bu sayede 2025 e kadar ülkemiz ihracatta birincisi sıraya girecek. İMF bizden borç alacak ekonomi kasalarımız parayla dolacak ve işsizlik azalacak.  Belki ekonomik olarak bizler sıkıntı çekebilir ihracat olduğu için her şeyi pahalıya alacağız ama şu bir gerçek ki Türkiye dünya lideri olacak.

Biraz akıllı olun ahmak olmayın ülkemizi zor durumlara sokmak isteyenlere fırsat vermeyelim insanlarımızı gaza getirmeyin. Biraz sabır, gayret ve tevekkül.

Evde kal Türkiye

Nilüfer ALBAYRAK 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.