1.02.2021 09:29:24

Burhan ÇINAR

Ak Partinin Altı Oyuluyor, Haberiniz Olsun..!

SAYIN CUMHURBAŞKANIM
SAYIN AKPARTİ GENEL BAŞKANIM
SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Ak Partinin altı oyuluyor. Haberiniz olsun.

Herkesin bildiği gibi geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Parti büyük şehirlerde belediyeleri kaybetmişti. Bunda patates soğan satışı için kurulan sebze satış çadırlarının etkisinin olmadığı söylenemez.

Tarımda bir üretim planlamasının yapılmaması, köylünün gelişi güzel üretim yapması şehirlerdeki ihtiyacın zamanında karşılanamamasına sebebiyet vermektedir. Bunun için acilen tarımda üretim planlamasına geçilmeli ve köylerde ekilmeyen bir karış toprak bırakılmamalıdır. Bu işin savsaklanması Ak Partinin altının oyulmasına fırsat vermek demektir.

Diğer taraftan belediyelerde meclis çoğunluğunun Ak Partide olduğu büyükşehirlerde uygulanan engellemeler vatandaş tarafından dikkatle izlenmekte olup bunun hesabının gelecek seçimlerde sorulacağını bilmek için de kahin olmaya gerek yok.

Mesela İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinde Ak Parti grubunun sorumsuzca yaptığı engellemeler vatandaşa gidecek hizmeti aksatmaktadır. Bunu da İstanbul halkı dikkatle takip etmektedir.

Bir örnek vermek gerekirse: Yıllardır Büyükçekmece Kumburgaz sahili imar planları 20 seneyi aşkın süredir İBB meclisinde onay için bekletilmektedir. Halk arasında bu bölgenin Katarlılara tahsis edileceği söylentileri de dolaşmaktadır.

Bu bölgede 50 sene önce deniz kumu ve deniz suyu ile yapılmış yüzlerce çok katlı site bulunmaktadır. Burada bulunan binaların tamamı 1999 depreminde hasar gördükleri halde imar olmadığı için kentsel dönüşümden faydalanamamaktadırlar. Bu bölgenin imar planları bir an önce çıkarılmalı ve kentsel dönüşümle binalar yenilenebilmelidir. Burada iş, Akparti İBB meclis grubuna düşmektedir.

Bir vatandaş olarak hatırlatmak istedim.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.