14.10.2024 14:41:00

119

Sabri ARIMAN

 

Ak Parti Olağan Kongrelere Giderken Geçmişten Günümüze Tespitlerim. 

        Sosyal ve siyasi manada yaptığınız işlere milleti ortak etmezseniz başaramazsınız. Ben değiştirmeye muktedir olmadığım şeyleri olduğu gibi kabul edecek sükünete sahibim. Yaşım ve tecrübelerim bunu bana öğretti. 

        Ancak bu eleştiri hakkımı benden almaz. Ak partinin son İstanbul il başkanı göreve atandığında ben 92 ruhuyla İstanbul'u geri alacağım diyerek ilk beyanatını verdiğinde; perspektifi, ufku İstanbul'da il başkanlığı yapacak düzeyde değil dedi insanlar. Öyle ya o ruhun dışındaki büyük kitleyi yok saydı. Partinin ve gönlünün kapılarını kapattı. Onu vatsaptan, yazılarımla ve mikrofonlar marifetiyle çok eleştirdim. Hatta Mustafa Günaydın ın uzun süre ilçe başkanlığı yaptığı Beylikdüzü nde; başkana lütfen dedim ilçeye geleceğini bana haber verin insanların huzurunda onunla bir konuşalım. Maalesef ilçe yönetimi bunu yapmaya cesaret edemedi.Halbüki medeni insanlar olarak onunla önce tanışacak sonrada konuşacaktık. 

        Aynı zati muhteremin ilde ilçe başkanlarına bana vatandaşın isteklerini getirmeyin demeside tam bir rezillikti. Tam bir aymazlıktı. İstanbul gibi bir devin milyonlarını yok sayarak Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi hazinesini, ilmek ilmek çalışarak sevgi denizine çevirdiği İstanbul'u bitirdiler. İlçelerle beraber bitirdiler. Sayın cumhurbaşkanımız dahil insanlara tepeden bakan bu kendini beğenmişleri atayanlar kendilerini biz nerede hata yaptık diye sorgulasınlar. 

        Ankara'daki zati muhteremler bilsinki partinin kapıları insanlara kapatıldı. Beylikdüzü nden bir örnekle: Delege seçimlerini haber vermediler. Yaptıktan sonra kendi resimlerini paylaştılar. Benim gibi eleştirenleri gel oyunu kullan diye dahi aramadılar. Benim bir beklentim yok zaten konuda ben değil bizleriz. Evlerindeki sessiz çoğunluk Ak partililerdir. Küçük olsun bizim olsun diyerek Ak partiyi bitirme noktasına getirdiler. 

       Siyasetin küçük adamlarını ile ve ilçelere doldurmuşlar. Biat et etiketin olsun zihniyetinin tezahürü ile Ak partiye olan güveni sarstılar. Gerçekten Ak partiyi seven büyük çoğunluğun psikolojisi bozuldu. Velhasıl tek başına çalışarak  milletin manevi denizini biriktiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyfendiyi ;miras yediler bitirdi.

      Olayı kişilere indirgemek istemiyorum. Benimde hiçbir beklentim yok. Ancak Beylikdüzü ilçede aday olmak isteyenler için sadece Allah'ım muhafaza eylesin Ak partiyi derim. Yerel seçimden sonra oluşan yönetimde evlere şenlik demek zorundayım. Bilmiyorum Ak Partili bir insan olarak içimizi acıtan bir tabloyu yazmaya gayret ederken hiç kimse ile bir sorunum olmadığını söylemek isterim. Allah'ım ülkemize, insanımıza ve partimize birlik, dirlik versin. 13.Ekim.2024 Beylikdüzü/İstanbul.


Mehmet erdil
14.10.2024 19:17:51
Yüzde yüz katılıyorum. Akıllı idareciler sizler gibi kanaat sahibi kamil insanlarla aynı ilçe de mahallede olmayı kar bilir. Sizden istifade etme yoluna gider, baş tacı eder, takip ediyorum, kıymetli vede bur değersiniz sayın hocam.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.