31.05.2023 12:24:00

Hacı Beytullah MUTLU

Aslan 23. Şampiyonlukta……..

Spor toto süper lig’in 36. Haftasında deplasmanda ise MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik net bir skor ile mağluğ ederek en yakın ezeli rakibine bakmadan 23. Şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, 1959’dan beri tescil olan Süper Lig’de yeni bir başarıya daha imza attı. 

Geçen sezon 13. Bitiren Aslan bu yıl şampiyon oldu ise artık bunun bir izahı vardır. Galatasaray önce hoca ve başkan sonra da zihniyet değiştirdi.

82 puanla bitimi iki hafta kala aslan şampiyon oldu. Malzemecisinden futbolcusuna kadar herkesin emeği geçti. Teknik direktör Okan BURUK ise ikinci kez şampiyon olmuş oldu. Artık kupalara almaya başladı. Kırılma noktası ise 7-0 Başakşehir maçı galibiyeti idi.

Galatasaray’da artık yeni sezon büyük değişimlerle başlamıştır. Artık yönetim, teknik ekip ve oyuncu grubu değişti. Bu kadar kötü gidişatın faturası illa ki kesilecekti. İlk etapta ise Antalya zorlu idi ve son dakika Gomis golü ile galip geldi. Sezonun 2. Hafta da ise evindeki Giresunspor maçı şölen havasında başlarken, sezonun ilk yenilgisi tatmış oldu.  Yeni transferleriyle adeta gövde gösterisi yapan Cimbom sahada kayıpları oynayarak puansız maçı bitirdi. Daha sonra ise Ümraniye maçı ise gergin olsa da son saniye goller de Gomis 3 puanı getiren golü atarak az da olsa kara bulutları dağıttı. Ama art arda puan mı kaybedilecek mi derken Trabzon ile golsüz berabere kaldı. 

Gaziantep maçı ise seferovic kurtardı. Haftalar ilerlerken artık derbi kahramanı olan cimbom da yeni transferler göz doldurdu. 

İCARDİ

OLİVİERA

MERTENS

KAAN AYHAN

Dünyaca ünlü yıldızları bünyesine alarak artık kesin aday idi. Rakiplerini tek tek dize getiren cimbom lig de her rakibini en az 1 kez yendi. Büyük felaket olan deprem bile onu etkilemedi.

Burada ise tam birlik olduğunu bizlere öğretti.

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.