3.07.2018 14:57:43

Cahit ÖZYİĞİT

 AZRAİL’İN VİCDANI YOKMUŞ

Ölüyoruz. Hem de tek tek. Kayboluyoruz, yok oluyoruz. Ölüm haktır. Ölüm tarafsızdır. Leyla ile Eylül’ün ölümü ne haktır ne de tarafsızdır. Azrail adeta vicdan karmaşasına girmiştir. Vicdansızlık yapmıştır. Acıma duygusunu tamamen kaybetmiştir. 

Leyla benim evladın değil, akrabam değil. Boğazım düğümlendi. Söyleyecek söz bulamıyorum. Küfür etmekte kesmedi beni. Beynim allak bullak oldu.
Devlet yıkılsın, hepimiz ölelim. Madem Leyla açlıktan öldü. Aç bırakarak öldürüldü. Hiç birimizin yaşamasının bir önemi kalmadı. Benzinin bedava dağıtsanız da, kişi başı gelirimizi 100 bin TL’ye çıkarsanız da, altımızı son model araba verseniz de, bedava aylarca tatile gönderseniz de hiç birinin bir anlamı kalmadı. Boncuk gözlü Leyla hayata veda etti ya, 10 gün aç bırakıldı ya, dünya tersine dönse de bir kıymeti yok. 

18 gün gibi uzun bir zamanda aynı köyün içinde yüzlerce arama ekibinin çalıştığı küçücük bir alanda Leyla’yı nasıl bulamazsanız? Nasıl fark edemezsiniz?

EYYYYYYYYYY Siyasetçiler, EYYYY Yöneticiler, EYYY Emniyet Teşkilatı Vallahi de Billahi de ölüm var. Koltuklarınız size kalmayacak. Gavur olsanız bile, PUTLARA tapsanız bile bir dönün geriye bakın. Kimler arkada kalıyor, kimler düşmüş, kimler açlıktan ölmüş. Bir kez ne olur dönüp bakın. 7 sülalenizi kurtaracak paranız bile olsa LEYLA AÇ ÖLMÜŞKEN, AÇ ÖLDÜRÜLMÜŞKEN sen nasıl TOK kalacaksın. O LOKMAYI NASIL YUTACAKSIN. YETKİ sizde.

YETKİNİZİ EĞER KULLANMAZSANIZ; LEYLA’NIN KATİLİ SİZSİNİZ.
 
Boncuk gözlerine Türkü yakmak, şiirler yazmak gerek. EYYY AZRAİL LEYLA’YA ACIMADIN MI? Bizi bizden aldın gittin. Yaşama hevesimizi elimizden aldın. Bizi öldürmesen de yaşayan cesete çevirdin. Yüce Yaradan’ın kaderini, verilen görevi yerine getirdiğini elhamdülillah biliyorum. Günah işliyorsam AFFOLA. Ama söz bulamıyorum.

EYY KATİL İNSANLIK, BU SAATTEN SONRA İNSAN OLSANDA BİR ŞEY DEĞİŞMEZ. LEYLA GİTTİ YA. BABAM AK PARTİ’NİN, MHP’NİN CHP’NİN Genel Başkanı olsa da sevinemem. Yiyeceğim her lokma da SÜTTEN BAŞKA BİR ŞEY YEMEYEN BONCUK GÖZLÜ LEYLA AKLIMA GELECEK. AFEDERSİN KIZIM, SENİ DE, EYLÜL’Ü DE HİÇ BİRİNİZİ KORUYAMADIK. SAPIKLARA, SARHOŞLARA, ESRARCILARA, EROİNCİLERE, BALİCİLERE SİZLERİ MEZE YAPTIK. LAN BİZ ADAM MIYIZ? LAN BİZ İNSAN MIYIZ? ÖL, ÖL, ÖL. LEYLA ÖLDÜ YA HEPİNİZ ÖLÜN… 

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.