20.12.2016 15:57:22

Cahit ÖZYİĞİT

 BAŞKAN ÇAKIR’A KİM YADA KİMLER İFTİRA ATIYOR
Yiğitleriyle meşhur olan Malatya aynı zamanda hasütleri ve hainleriyle de meşhur bir şehir haline geldi. 15 Temmuz DARBE GİRİŞİMİ gecesi HALKLA beraber FÖTE PDY örgütüne en büyük darbeyi vuran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır, TERÖRİSTLERİN hedefi olmaya devam ediyor. Bir takım dedikodular ve algı operasyonları ile Başkan Çakır, İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA çalışılıyor. 
BU BİR İNTİKAM OPERASYONU
40 yıldır devletin kalbine sızarak TÜRKİYE’Yİ ABD’nin, ALMANYA’nın, İSRAİL’in, İNGİLTERE’nin ve FRANSA’nın sömürgesi haline getirmeye çalışan FETÖ PDY SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ, 15 Temmuz gecesi en büyük darbeyi MALATYA’da yedi. Örgüt, kendisine destek vermeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı BERTARAF etme adına algı operasyonu yapmaya başladı. SUSKUNLUĞUNA bile bir mana çıkarmaya çalışan bazı çevrelerin HEDEFİ olan Başkan Çakır, VUSLAT TV’ye açıklama yapmak durumunda kaldı ve “Bu İftirayı Çıkaran Alçaklarda var, Buna İnanan Aptallar da Var” dedi. Evet, buna inanmak APTALLLIKTIR. Çünkü Başkan Çakır, FETÖCÜ olsaydı; Darbe gecesi Büyükşehir’e bağlı kuruluşların tüm iş araçlarını seferber eder miydi? Askeriyenin önüne hendekler kazarak ve sularını keserek hareket etmelerini engeller miydi? Canını hiçe sayarak Vali Mustafa Toprak ile birlikte askerlerin karşısına çıkar mıydı? Havaalanına inen kargo uçaklarına müdahale eder miydi? Öncelikle Başkanın FETÖCÜ olduğuna inan AKILLILARIN bunu cevaplaması gerekmez mi? 

DEDİKODULARLA İFTİRA ATIYORLAR
DEVLET örgütün inine girerek tek tek deşifre ediyor ve hapse tıkıyor. İşi sulandırma adına bir takım girişimler oluyor. Onların işleri bu. Bizim kafamıza takılan tek şey şu; BAŞKAN ÇAKIR’ı kim, kimler, hangi guruplar PASİFİZE etmeye çalışıyor. Ve bunlara destek veren insanlar kimler? İki dönemdir Başkan ÇAKIR’a kimler bileniyor? Benim aklıma tek bir neden geliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yuvalanan FETÖCÜLERİN kıpırdayacak hallerinin kalmaması. Rahat bir nefes alabilmeleri için DEDİKODU yayarak okları Başkan Çakır’a çevrilmesinin sağlaması.
Sonuç olarak Başkan Çakır, hainlere karşı dik durmuş ve vatanseverliğini her fırsatta göstermiştir.  Biz halkız ve APTAL değiliz. Sayın Başkanımız Ahmet Çakır’ın bu HAİNLERLE işbirliği içinde olmadığına kefiliz.


Cahit ÖZYİĞİT

 






TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.