28.03.2019 13:51:10

Mehmet Fatih YILDIRIM

31 Martta seçime gidecek ve yaşadığımız şehirleri önümüzdeki 5 yıl boyunca yönetecek Belediye Başkanını ve Meclis Üyelerini seçeceğiz.5 Yıl boyunca neden şikayet ettiysek geri dönüp değerlendirme yapacak ve aynı sorunları yaşatmayacak Başkanı iktidara getirmek için oylarımızı kullanacağız.Yerel seçimler aslında bulunduğunuz şehirlerde sizin yaşam kalitenizi belirlemede başrolü oynar. Çünkü yapılan tüm hizmetler sizin hayatınızı kolaylaştırmak içindir.Bu sebeple Parti tercihinizden çok Başkanın vizyonu ve projeleri önem kazanır.Bu sebeple Beylikdüzü’nün kaderini sizler yani Beylikdüzü’nde yaşayanlar belirleyecektir.

Beylikdüzü’nün Son 5 Yılı..!

Mevcut Başkanında aslında konuşmalarını dinlediğinizde Vehbi Orakçı zamanında başlayan,Yusuf Uzun zamanında büyük bir kısmı tamamlanan ama açılışı kendisine nasip olan Yaşam Vadisi dışında bir hizmetini duydunuz mu ? Koca 5 Yılda sürekli aynı yerleri açılış yapa yapa milleti kandıracağını sanmak açıkçası akıl tutulmasıdır.Beylikdüzü halkı Geleceğe umutla bakacak ve daha yaşanabilir bir Beylikdüzü için Projeler duymak istiyor.Çünkü Beylikdüzü’nde oturanlar 5 yıl daha boşa geçmesini istemiyor.

Beylikdüzü’nde Artık ‘’ Işık’’ Var..! İmamoğlu Panikte..

Beylikdüzü’nü arka bahçesi ve seçimleri kazanacağını garanti gören İmamoğlu , Ak Parti Adayı Mustafa Necati Işık’ın halk tarafından karşılık görmesi ve her geçen gün oyunu arttırmasından rahatsız olmuş ve kaybetme olasılığı karşısında vermiş olduğu karardan dolayı pişman olduğu söylenmektedir. Mehmet Murat Çalık’ın Ak Parti Adayı Mustafa Necati Işık karşısında pasif kalmasından rahatsız olan İmamoğlu özellikle Mustafa Necati Işık’ın projelerini açıklaması ile endişesinin daha fazla arttığı söylenmektedir.

Hatta geçen günlerde basında çıkan haberlerde Mehmet Murat Çalık’ın CHP Örgütü içerisinde kendisine muhalif grupları toplayarak destek istediği,muhaliflerin tercihini Mustafa Necati Işık’tan yana kullanacaklarını ifade etmesi ile çok sinirlendiği ,hatta ağladığı ifade ediliyor.İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık kendi sorunları ile uğraşırken Genç,Vizyoner ,Geleceğe dönük Projeleri ile IŞIK saçan Mustafa Necati Işık gönülleri kazanmaya ve her geçen gün desteğini arttırmaya devam ediyor.

Beylikdüzü’nün Kaderi Bizim Elimizde..!

Sahalarda bunlar yaşanırken bizler 31 Martta aslında Beylikdüzü’nün önümüzdeki 5 yıllık kaderini belirleyeceğiz.Hatta boşa geçecek beş yıl bize zaman olarak daha pahalıya patlayabilir.

Çünkü artık teknoloji dönemi ve zaman çok hızlı akıyor ve Dünya hızlı değişiyor.Adayların projelerine bakarken Partili-Partisiz geleceğimizi düşünerek karar vermemiz lazım.

Klasik sadece seçim dönemine yönelik siyaset yapanlar ile Geleceği Planlayan projeler bizlerin tercihi olmalıdır.

Düşünsenize Tekno Parkların olduğu , Her Mahalle de Sosyal Tesisler, Engelliler için Modern bir Yaşam Merkezi, Gençlerimiz ve Kadınlarımız için etkin bir İstiham Merkezi , Çocuklarımızın nüfusu daha düşük okullarda nitelikli eğitim aldıkları bir şehirde yaşayacağız.Aileler olarak çocuklarımız ile zaman geçirebileceğimiz Kır Bahçeleri,Trafik çilesi olmadan yaşadığınız bir kent hayal edin.

İşte Beylikdüzü’nün Kaderi Bu yüzden Bizim elimizde.Ve Bunun kararını vermek için geçmişe dönüp son 5 Yıla Bakmamız yeterlidir.Karar Sizler 31 Mart Günü ya hep birlikte 5 yıl daha Karanlık geçecek kararı vereceğiz ya da Beylikdüzü’nü aydınlatacak Işık Yakacağız.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.