16.06.2021 14:16:10

Burhan ÇINAR

Bıkkınlar Partisi

Son zamanlarda kamuoyunun gündemine oturan siyaset-medya-mafya ilişkileri halkın içinde bir 'BIKKINLAR PARTİSİ' oluşmasına sebep oldu. Halkın büyük bir kesimi rahmetli Turgut Özal misali bir lider bekleyişine girdi.

Halk bu güne kadar siyasetin içinde yer almış mevcut parti liderlerini birer kurtarıcı gözüyle görmüyor. Siyasi arenada yıpranmamış partiler üstü dürüst, tecrübeli ve ahlaklı bir lider arayışında.

Böyle bir lider bulunur mu? diye sorulacak olursa bu tip cok insanin toplumda mevcut olduğu aşikardır. Yeterki mevcut siyasi parti liderleri bir araya gelerek kendileri dışında tecrübeli, defosuz, dürüst ve ahlaklı bir lider arayışına girsinler. Bu konuda bir adım atsınlar.

Halkın hatırı sayılır büyük bir kesiminin partiler üstü bağımsız bir cumhurbaşkanından yana olduğu gerçeği gün yüzüne çıkmış durumdadır. Halk tek imzalı kararnameler yönetimini de gözlemlemiş ve sakıncalarını görmüş durumdadır.

Halkın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde siyasi partilerden gelecek siyasi adaylara rağbet edip etmeyeceğini gelecekte hep birlikte göreceğiz. Oluşan 'BIKKINLAR PARTİSİ' bu konuda ağırlığını koyacaktır.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.