14.03.2022 13:43:02

Neval KÜTÜK

Bilgelik Ateşi

Bilgelik bir öğretiye veya inanca ait olmamayı ve tüm bunlardan özgür olmayı gerektirir. Bilge insan, varoluş tarafından seçilmiş insandır. Siz, zihni bırakıp, şimdiki an’a yolculuk yaptığınızda cesaret ile dolarsınız ve böylece bilgelik ateşi içinde olursunuz.

Zihinden arınmak ve onun ötesine geçmek büyük cesaret ister. Bilineni bıraktığınızda ve bilinmeyene yolculuk yaptığınızda bilinene olan yapışma hissi ortadan kalkar. Özgürlük kapıları açılır ve acılar da ortadan kalkar. Bilgelik, sizi zihnin köleliğinden özgürleştirerek bilinçli yapar. Bilgelik ile dolu olduğunuzda varoluşla yepyeni bağlantılar kurarsınız.

Her şeyin nasıl olması gerektiği ile ilgili planlar kurmaktan, hedefler belirlemekten vazgeçtiğinizde düşünceler içinde boğulmazsınız. İşte o zaman robot gibi davranmaz ve doğallık içinde olursunuz. Doğallık içinde olan kişi, dışarıdan motivasyona ihtiyaç duymaz. Onun zaten iç dünyası motivasyon ve coşku kaynağıdır.

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’Bilinçli Olma’’ Sanatı Değişim Programı ile zihniniz tüm koşullanmalardan arınacak ve zihindeki tüm kirleri, negatifleri bilgelik ateşinde yakacaksınız. Varoluşla uyum içinde olacaksınız. Bilgelik içinde oldukça zihniniz sizi yanıltmayacak ve gerçeklik içinde olacaksınız. Zihinsizliğe ulaşmanın yolu, bilgelikten geçer. Bu, ancak Değişim Sanatı sayesinde mümkündür.

  1. Olma’’ Sanatı Değişim Programı’nın işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika sürüyor. Her çalışmada ‘’bilgelik’’ ile ilgili derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Teknikleri ile zihin durur ve zihinsel sessizliğe ulaşılır. Bilgelik kapıları açılır, korkusuzluk ortadan kalkar ve cesaret, sevgi, coşku dolu bir hayata ‘merhaba’ dersiniz. İşte o zaman gerçekten kim olduğunuzun farkına varırsınız, kendinizden geçerek ve kendinizi aşarak kendinizi bulursunuz.

Mutlu değişimler…

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.