7.09.2016 09:57:05

Cahit ÖZYİĞİT

 BU HIZLA HEPİNİZ İLK SEÇİMDE YOK OLURSUNUZ

Çok şey yazdık çizdik, inceden bir şeyler anlatmaya çalıştık. Kimse anlamadı, anlaması gerekenler anlamamazlıktan geldi. Kimse kusurumuza bakmasın. Gün; susma günü değil, kusma günüdür. Gün; kim ne biliyorsa ortalığa saçma günüdür. Yıllarca herkes sustu, kimse bildiklerini anlatmadı. Millet olmasaydı, koca memleket neredeyse HAİNLERİN eline geçecekti. Şuan hepimiz onların emrinde olacaktık. İstedikleri gibi asıp, istedikleri gibi keseceklerdi. Kimseye hesap bile vermeyeceklerdi. 

Ayıp mı olur?
Halkın dışındaki kişilerin, yani yetkisi olanların işin ciddiyetinin farkında olmadıklarına eminim. Bu iş onlara oyuncak gibi geliyor. Elleriyle besledikleri hainleri vermemekte de kararlı gibiler. AYIP OLUR diye düşünüyorlar. Türkiye genelinde FETÖCÜ temizliği yapılmaya çalışılıyor. GENELKURMAY, EMNİYET, POLİS, KAMUDA ÇALIŞANLAR, MEDYA PATRONLARI, İŞ ADAMLARI tek tek açığa alınıyor görevlerinden uzaklaştırılıyor. Buraya kadar tamam. Hepimizin istediği gibi olaylar yürüyor. Daha doğrusu yapılması gereken şeyler. 

Aklımızla alay etmeyin artık?
Bütün bunlara rağmen FETÖCÜLERE dokunulmayan tek bir yer var. O DA SİYASET. AK Parti 4 mini ilçe belde belediye başkanını aldı. Diğer partiler kılını bile kıpırdatamadı. Komik bir durum. Bizler, bu işin içinde olan, eski BAŞBAKANLAR, eski MECLİS BAŞKANLARI, eski yeni BAKAN, MİLLETVEKİLLERİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI, PARTİ İL VE İLÇE BAŞKANLARI gibi üst düzey yönetici BEKLİYORDUK. Ama sanırım siyasette bu temizlik yapılmayacak gibi. Partilerden kimse atılmadığına göre oran sıfır. Allah aşkına buna kim inanır. Sızmadık yer bırakmayan FETÖ, başta AK Parti olmak üzere diğer siyasi partileri pas mı geçti? Vallahi PES.
 
Parti teşkilatları sütten çıkmış ak kaşık mı? 
Millete göre değil. Millet hala sabırla kelle bekliyor. Biraz daha oyalanırsanız aklımızla alay ettiğinizin kanıtı olacaktır. Bu hainler; hem bizi, hem sizi, hem milleti, hem hükümeti, hem de devleti bitirecekti. Bunların kökünü kazımak için daha neyi bekliyorsunuz? Her şeyi millet mi yapacak? Ha bu işi de millete bırakacaksanız, bu millet gelir onu da yapar. Milletin sabrının taştığına eminim. Bu mikropları partilerden temizleyin. Bu temizliği yaptınız, yaptınız. Eğer yapmazsanız; bu millet ilk seçimde tereddütsüz genel temizlik yapacaktır.

Bu torpilli cengâver kim?
Ha bu arada önemli bir not daha yazayım; Bu aralar kurumların içerisinde güç çatışmaları başladı. Hani FETÖCÜLER devlet içinde devlet olmaya çalıştı ya, şimdide bazı kurumlarda PARELEL YAPILANMA var. Bulunduğu birimin başındaki bazı şahsiyetler kendisini kurum sorumlusunun üstünde tutuyor. Ayrı bir cumhuriyetmiş gibi hareket ediyor. Az bekle BEY sıra sana da gelecek.  

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.