17.02.2017 17:10:23

Kemal ERYILMAZ

Genç yaşında bir iş adamı ve siyasetçi olan sevilen ve saygı duyulan bir kardeşimizi Halit Tuna’yı Hakkın Rahmetine uğurladık. Allah Rahmetiyle Muamele Eylesin…
Maalesef üzülerek söylemeliyim ki gözlemlediğim şu Misafir Olduğumuz FANİ DÜNYADAKİ insanlarımızın yaşamlarında olsun Siyaseten gelmiş veya o makamlara getirilmiş belli hizmet makamlarını işgal eden insanlarımızın Hiç Ölmeyecekmiş gibi yanlış davranışlar içersin de bulunulmasını görüyor ve yaşıyor olmam gerçekten beni çok üzüyor, geriden gelen genç siyasetçilerimize siyaseti sevdirecek ve siyaseti  düzgün yapmaları için iyi örnek olamadığımız için çok üzülüyorum ..
Milliyetci, Muhafazakar ve Demokrat bir kardeşiniz olarak, Demokrasinin gereğini yapmamız lazım… 
Hepimiz okuyarak, dinleyerek, araştırarak bir sonuca vardıktan sonra sandığa giderek hür irademiz ile tercihimizi yapacağımız.bir Referandumu  yaşamalıyız…
Belki aynı Ailemizden, gönül verdiğimiz aynı partiden, çalıştığımız aynı iş yerinden bir çok insan değişik tercihler yapacaktır..
Oyunu kullanacak bu insanlarımıza engel olma şansımız var mı.?yok, Engel olmadığımız gibi, bu konuda baskı yapmamızda doğru olur mu olmaz, insanlarımızın % 80 ni nereye oy kullanacaklarını zaten biliyorlar, geriye % 20 kararsız ama, istikrardan yana olan bilinçli bir kitle var. 
Komşularımızla, Arkadaşlarımızla, Dostlarımızla,16 Nisan da referandum da oy kullandıktan sonra bu ülkede aynı havayı teneffüs edeceğimizin bilinmesini istiyorum….
Aynı iş yerinde yaşayacağımızı,aynı sofralarda yemek yiyeceğimizi, aynı düğünlerde Derneklerde, aynı cenazelerde olacağımızı, bu gün Toprağa verdiğimiz  Halit Tuna kardeşimiz gibi üzüldüğümüz  ve gözyaşı döktüğümüz gibi…  
İşte bu yüzden dolayı da lütfen tercihiniz ne olursa olsun konuşmalarınızda, özellikle sosyal paylaşımlarınızda birbirimize saygı gösterelim. ..
16 Nisan sürecine kadar daha çok daha dikkat edip daha hoşgörülü olalım. Siyasi Partiler Sivil Toplum Kuruluşlarında, EVET çilerde görevini yapacak, HAYIR cılar da Görevini yapacak. Sonuçta bu süreçte sona erecek ve  hepimiz günlük normal yaşamamıza döneceğiz. ..
Misafir Olduğumuz  şu FANİ DÜNYADA Bu süreç içersin de  yaptığımız paylaşımlarla birbirimizi kırmamaya ve birbirimizi düşman gibi  görmek konusunda da yanlış algılama yapmayalım…
EVET  ve  HAYIR Kullanacak Hiçbir vatandaşımıza Düşman ve HAİN Gözüyle Bakmamamız gerekir..
İçimizde Hain ve Düşman elbette var, bunlar Dış Kaynaklı içerdeki Kuyruklarıdır, MİT ve  Devletimiz bu konuda çok güzel çalışıyor ve onları zaten biliyorlar…. 
Saygılarımla
Kemal Eryılmaz

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.