27.12.2023 15:17:00

Zeynep ÇAĞLAR

                                                        BURÇLARA GÖRE MAKYAJ ÖNERİLERİ

Kadınların karakter ve zevklerine göre hepsinin makyaj yapma stilleri farklıdır.

Bu yazımda size ateş grubu  burcu nasıl makyaj yapmalı bunları paylaşacağım.

Koç , aslan yay burcu ateş grubu burcu kadınları ön planda olmayı seven burçlardır. 

Koç kadını iddialı kırmızı bir ruj ile girdiği ortamda hemen dikkat çekecektir. Göz farında ise yine iddialı bir renk olarak siyah tonlarını tercih edebilirler.

Yapısı gereği beğenilmeyi seven aslan burcu için  yaptığı makyajın beğenilmesi oldukça önemidir. Tipik bir aslan kadını olarak söyleyebilirim  ki makyajının kusursuz olmasını ister aslanlar.Fazla abartıya gerek yoktur  , fakat kusursuz ve  pürüzsüz bir makyaj olmalıdır . Bunun için de mutlaka iyi kapatıcılığı olan bir fondöten ve makyaj sabitleyicisi önemli rol oynar aslan burçlarının makyajında . Gözlerini  önplana çıkaracak toprak tonu bir göz makyajı da makyajının tamamlayıcısıdır.

Yay burcu makyajı sever , fakat çok abartılı ve sürekli tazelenen makyaj istemez.  Naturel pudranın başrolde olduğu bir makyaj  ve gün boyu tazelemekle uğraşmak istemedikleri için de sabitleyici sprey olmazsa olmazlarıdır.

Bir sonraki yazımda sizlere  su grubu burçlarının makyaj önerilerini yayınlayacağım. 

 

 

 

Zeynep ÇAĞLAR

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.