Sabri ARIMAN

Tarih: 14.10.2024 16:06

Burger King’in Rize’de Açılması Bir Skandaldır..!

Facebook Twitter Linked-in

 

Burger King’in Rize’de Açılması Bir Skandaldır..!

Filistin’lileri katleden İt-railin büyük destekçilerinden siy.sermayenin en büyük kuruluşlarından biri olan Burger King in Rize de açılması başlı başına bir skandal. Hele hele insanlar katledilirken;en büyük İslam ülkesi Türkiye mizin başında Rize nin evladı bir devlet başkanı var iken, " Özel sektördür açar diyenlerin olduğunu biliyorum " Gelelim siyasi figürlere insanın olmaz böyle şey diyesi geliyor. 

Yirmi yıldır iktidarda olan büyük bir partinin yönetim kadrosunda olacaksınız. Ülkenizin ve İslam âleminin içinde bulunduğu bu kritik dönemin ruhuna uygun hareket etmeyi bilmeyeceksiniz. Yada basit bir kurdeleyi kesmek için koşa koşa gideceksiniz. 

Bu olayın parti siyaseti nezdinde disiplin suçu olması biz inananları hiç ilgilendirmiyor. Milletin kahir ekseriyetinin vicdanında mahkûm olmak bir yana. Rabbimizin de hiç affetmeyeceği bir günah işlediniz. Bizimkisi eleştiri değil. 

Ak partinin içindeki bu zafiyetlerin Rize ile sınırlı olmadığını haykırmaktır. Allah'ım ülkemizin ve Milletimizin yanında olsun.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —