1.02.2020 15:23:27

Nalan Savaş

Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya için üzüldük, dualar ettik, acılara ortak olup yaralara merhem olabilmek için elimizden geldiğince yardım kervanları oluşturup insan olarak kardeşlerimize faydalı olabilmek için çalıştık.

Ben olmadık, biz olduk. Ekran başında her kurtulanla sevindik, kayıplarımız için ağladık.

Ve Türk Milleti duyarlı kişiliğini bir kez daha gösterip adeta sağanak yağan yağmur bereketi gibi Elazığ için, Malatya için yardım adına birbirleriyle yarıştı.

Yardımlaşma konusunda çok hassas olduğunu bildiğimiz duyarlı kişilik Acun Ilıcalı Beyefendi halkın kendisine olan güvenini de yanına alarak yardım konvoyuna bir hayli destek vermiştir.Ayrıca Türkiye ligimizde oynanan Fenerbahçe-Başakşehir maçında Fenerbahçeli taraftarların maç sonunda Elazığ ve Malatya için tek yürek olup sahaya atkı bere gibi kış aylarında kardeşlerimizi sıcak tutacak malzemeleri atması kayda değer bir davranıştı.Bir vatandaş olarak bu tür yardımları yapan tüm kurum ve kişileri tebrik etmeyi bir borç biliyorum.

Bunun yanı sıra tabela derneği ve Stk ‘ sı olmayan hakkaniyetle çalışan emek veren, çaba sarf eden vesileye, vesile katan tüm dernek ve Stk’larıda yaptığı sağduyulu çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Muhtarlarımızın mahalle sakinleriyle yardım hususunda organize çalışmaları, özellikle ısıtıcı ve battaniye yardımları vakit geçmeden acil olarak olay yerine ulaştırma çabaları takdir edilesi, gurur verici yardımlaşma örneğinin en güzellerinden biri olarak gönüllerimizde yer etmiştir.

Beylikdüzü’nde ikamet eden biri olarak özellikle çalışmalarını yakından takip ettiğim Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Seyhan Topaloğlu Hanım Efendi’yi öne çıkan yardımsever, duyarlı ve hassas kişiliğinden dolayı kutlarım.

Okul harçlıklarını depremzedelere gönderen, güzel memleketimin güzel çocuğu ve seni yetiştiren annene babana da selam olsun.

Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimize geçmiş olsun.

Rabbim bir daha göstermesin inşallah.

Bir yerimizin, bir yanımızın eksik yanını tamamlayabiliyorsak insanız.

Sevgiyle kalın….


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.