23.11.2016 14:33:05

Ahmet Karayün

 Doğuş Oto Yetkili Servisi Özaydın'da Skandal Rezalet!


Doğuş Oto'nun Yetkili Satıcı ve Servisi Özaydın Otomotiv'den aldığım aracımın ilk günden beri aynı serviste bakımlarını aksatmadan yaptırıyorum. Düşünün ki kendime bile check-up yaptırmışlığım yok ama her Türk erkeği gibi arabamın bakımlarını aksatmıyorum.

Lakin başıma gelen bir yetkili servis için skandal, rezalet denebilecek bir olay var ve şuan kaleme aldığım bu satırları mahsur kaldığım aracımın içinden yazıyorum. 

Aracımın hararetinin yükselmesiyle birlikte sağa çektim, dörtlüleri yaktım ve servisimi aradım. Servis beni yol yardımına yönlendirdi ve orasıyla iletişim kurdum. 

Doğuş otonun hız, memnuniyet ve samimiyetle birlikte mutlu musmutlu müşterilerden bahsettiği müziğini dinledim.  Yaklaşık 1 saat içinde çekici geleceğini söylediler ve beklemeye koyuldum. 

Bir saat doldu ve yol yardımı yine aradım. Çekicinin olay yeri yakınlarında olduğunu söylediler ve beklemeye devam ettim. Aradan yarım saat geçti ve tekrar aradım. Bu sefer özür dileyerek bir yanlışlık olduğunu bir önceki aracın işinin uzadığını 45 dakikaya kadar geleceklerini söylediler. 

An itibariyle bekleyişim sürüyor ve 2 saate dakikalar kaldı. Koskoca Doğuş Oto'nun 1 çekiciyle İstanbul'a hizmet vermesi tam bir rezalet çünkü bana Bahçelievler'den geleceğini söylediler. İşim gücüm, randevularım ve psikolojim harap oldu. 

Bu arada çekici aradı Bahçeşehir'den gelecekmiş, konum istedi. Tahminimce 3. Saati devireceğiz. Konumu yolladım.

Asıl skandala geliyorum.  

Kaputu açtım motor çabuk soğusun diye. Motorda yağ kapağı takılı değil ve duman çıkıyor. 

30 bin bakımından yeni çıkmış araç. Ve serviste motor yağ kapağı unutuluyor ve takılmıyor. 

Şimdi servise gidince ne diyeceklerini çok merak ediyorum. Benim bu mağduriyetimi nasıl karşılayacaklarını da. Bu rezaletin, bu skandalın cezasını çekmeleri noktasında Hukuka, Türk Adli Makamlarına güvenerek davamı açacağım.

Ayrıca servisten ikame araç veremeyeceklerini de belirttiler.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.