4.03.2021 18:35:35

Ata BORA

Efeler Ligi İçin Kıyasıya Mücadele!

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Liginde birkaç erteleme maçı haricinde normal sezon maçları tamamlandı. Efeler Ligine yükselmek için 1. Ligde ise mücadeleler son hızıyla devam ediyor. A ve B gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar play off’a kalacak ve play off’a kalan 8 takım  çapraz eşlendirme ile önce  4 takıma ve sonrasında kalan dört takım arasında yapılan finallar maçları sonrasında ilk 2 takım Efeler ligine yükselecektir.

 Efeler ligi yolunda mücadele olağanüstü hızda devam ediyor. Normal sezonun bitmesine 5 hafta kaldı. A grubunda Muğla temsilcisi Milas Belediyesi, Antalya temsilcisi Alanya Belediyesi, İzmir temsilcisi Saint Joseph ve Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyesi voleybol takımları çok büyük bir ihtimalle play off gruplarına kalacaklar.

B grubunda ise durum çok karmaşık. Şırnak temsilcisi Cizre Belediyesi, Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe spor, Hatay Büyükşehir Belediye spor, Ordu temsilcisi Akkuş Belediyesi ve Bitlis temsilcisi TÜRŞAD (Türkiye Şehit Aileleri Derneği) voleybol kulüpleri kıyasıya bir rekabet içindeler.

B grubundaki her takımın son 5 haftada kalan maçlarını sizler için derledim. Efeler yolunda heyecan dorukta, hak eden mutlu sona ulaşsın. Her takıma başarılar diliyorum. Gelişmeleri takip edeceğim.

Özel Haber : ATA BORA

Etiketler: Cizre, Hatay, Kızıltepe, Akkuş, Türşad, Voleybol, Federasyon


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.