5.09.2017 12:30:25

Hasan AKKUŞ

Eğer doğru ise; Almanya'nın Postdam Üniversitesi'nde bir Ermeni soykırımı çalıştayı yapılacak. İşin ilginç yanı bu çalıştayın ev sahibi Sabancı Üniversitesi imiş.
Çalıştaya katılmanın şartı ise Türklerin soykırım yaptığını kabul etmek..!
Böyle bir çalıştaya Sabancı Üniversitesi nasıl ev sahipliği yapar..?

Bu üniversitenin öğretim üyesi Hülya Adak, bu çalıştayın moderatörlüğünü yapıyor. Koç Üniversitesi'nden Zeynep Türkoğlu'nun Ermeni soykırımını destekleyen tezleri ise çalıştayda konuşulacak.
Şimdi bu iki üniversitenin kurucuları ve rektörlerine sesleniyorum; Bu yaptığınız vatana ihanet değil mi..! Bu yaptığınızın hainlikten başka tarifi var mı..?
Koç ve Sabancı aileleri bu ülkede, bu milletten kazandıklarınızla bu ülkeye ihanete nasıl izin verirsiniz! Bu milleti sırtından hançerleyen bir çok hain var iken birde bunlar mı başımıza gelecekti.
Kabe mi Anıtkabir mi..?

Yakup Kadri Mısıroğlu denilen meczup yumurtlamış gene. 'Sen karar ver, Kabe'mi Anıtkabir'mi?' 

Be hey deli, Kabe inancımızın kutsalı, Anıtkabir ise o inancı haçlılara çiğnetmeyen Ata'mızın kabridir. Ama sen 'Kurtuluş savaşını keşke Yunanlılar kazansaydı' diyecek kadar hainsin. Onun için senin gibiler oldukça biz Müslümanlar bu durumdan, Haçlıların zulmünden kurtulamıyoruz.

Müslümanların Kurban Edilmediği Nice Bayramlara... 

Bayram takvim yapraklarının getirdiği tarih değil,Bayram yüreklerin yaşadığı sevinç ve diğer yüreklere yaşatabildiğin mutluluktur.
Bayram toplumun olamıyorsa, kişiler toplumların acısını dindirmiyorsa o bayram değil takvimin gösterdiği zamandır.
Dünyanın her yerinde Müslümanlar kurban ediliyorsa ve İslam alemi kurban edilen dindaşlarına sesini çıkartmıyor, çıkaramıyorsa Kurban keserek kendini kandırırsın ey Müslüman.Çünkü dünya Müslümanı kurban ediyor. 
Müslümanların bayramı olan kurban bayramında,Müslümanların kurban edilmediği nice bayramlar dilerim.
Myanmar'ı yapanlar müslüman olsaydı dünya ayağa kalkardı.Ama öldürülen Müslüman olunca
DÜNYA KÖR,DÜNYA SAĞIR...

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.