6.06.2023 17:17:00

Sabri ARIMAN

Fahri Turizm Elçisi Beratı Verilmeli!

Rize’nin fahri turizm elçisi Dr. Alper Özel, Geçen hafta dostları ile düzenlediği Rize gezisinde Çamlıhemşin, Ayder, Fırtına deresi, zil kalesi ve Kaçkar dağlarının göller bölgesine doğru enfes bir gezi tertipledi. O aslında Rize yi biz Rizelilere de tanıtıyor. Ben Rize belediye başkanı sayın Rahmi Metin beye teklif edeceğim Doktor Alper Özel beye fahri turizm elçi beratı ve hemşerilik beratı versinler. 

Bir il bir bölge ancak bu kadar güzel tanıtılır. Dr. Alper Özel ve iş insanı Mustafa Dinçel eşleri birlikte; çok kıymetli arkadaşları ve eşleri: yeşilin mavinin yağmurun ve çayın başkentinde, denizden Kaçkar dağlarına yazın başlangıcında dört mevsimi yaşadılar. 

Kaçkar’ın zirvelerinde bulutların üstünde de yürüdüler. Bugün yaşadıklarını telefonla anlatırken bile; o güzel geziyi doğayı tesisleri hava alanımızı Kaçkar dağlarının tekrar yudumluyordu. Saygı değer başhekimim iyi ki gittiniz iyi ki beni de güzel resimlerle ve telefonla anlatarak ortak ettiniz. Daha geniş guruplarla ve zaman dilimleri ile yağmurun şehri, çayın başkenti Rize’mizde buluşmak dileğiyle bütün arkadaşlarıma sevgi saygı ve muhabbetlerimi gönderiyorum. Allah'a emanet olunuz.

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.