1.01.2018 14:26:44

E. Dnz. Öğr. Alb. Hicabi MERAL


Gerindi ve Uyudu, Hâlâ Da Uyuyor..!


 •Hızır Bey sabah saat 07.00’deCASIO masa saatinin alarmıyla gözlerini açtı.

PUFFY yorganını kaldırdı.HUGO BOSS pijamalarını çıkarıp ADIDAS terliklerini giydi ve WC’ ye uğradıktan sonra banyoya geçti.
CLEAR şampuan vePROTEX sabunuyla duşunu aldı.
COLGATE İle dişlerini fırçaladı.
BRAUN ile saçlarını kuruttu.
BILL'S gömleğini ve PIERRE CARDIN takımını giydi, LIPTON çayını içti.
SONY televizyonda medya özetlerini ve FLASH haberleri izledi.
CITIZEN kol saatine baktı. Aile fertlerine BYE deyip HYUNDAI otomobiline bindi. BLAUPUNKT radyosunu açarak,ROCK müziği buldu.
Ağzına bir POLO şeker attı şehrin göbeğindeki MEGA CENTER’daki ofisine varınca, TOSHIBA bilgisayarını çıkardı, MICROSOFT EXCELL’e girdi.
OFFICE BOY’DAN NESCAFE’sini istedi. Saat 10,00 a doğru açlığını yatıştırmak için GRISSINI yedi. 
Öğlen WIMPY’S FASTFOOD Kafeterya’ya gitti. Ayaküstü COCA COLA ve HAMBURGERİ mideye indirdi, CAMEL sigarasını yakıp STAR gazetesini karıştırdı.
Akşamüzeri iş çıkışı İMAJ BAR’a uğrayıp JB’sini yudumladı. Sonra köşedeki SHOPPING CENTERA uğradı. Eşinin sipariş ettiği ARIEL deterjan, ACE çamaşır suyu, PALMOLIVE şampuan, GALA tuvalet kâğıdı, SPRITE gazoz ve JOHNSON kolonyasını alarak kasaya yanaştı. 
BONUS kartıyla ödeme yaptı. Hafta sonu eşi Münevver’le GALLERIA’ya giden Hızır Bey, SHOWROOMLARI dolaşıp CONVERSE ayakkabı LEE COOPER BLUE JEAN satın aldı.
Akşam, eve bir gazetenin verdiği TV GUIDEA göz atan Hızır Bey kanallar arasında ZAPPING yaparak, FIRST CLASS, TOP SECRET, PAPARAZZI gibi programları izledi. Aynı anda OUTDOOR dergisini karıştırdı.
Uykusu gelen Hızır Bey, televizyonu kapatıp yatak odasına geçerken kendini mutlu hissetti.
“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” diye gerindi ve uyudu. Hâlâ da uyuyor. Ne zaman uyanacağı da belli değil. Cevabınızı bekliyorum.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.