29.11.2023 15:30:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

 

Gülnar Mammadova Kimdir?

Kadın yaratılışın temelidir, sevginin ta kendisidir. Yaşamı veren Tanrı, aracı olan ise kadındır. Hayat bir kadınla başlar. Anne olmak, insan doğurmak! Sorumlu bir davranış gibi görünüyor değil mi? Gerçekten de sorumlu ve muhteşem bir an. Ancak bu sorumluluk sizi korkutmasın, çünkü bu harika ana gelene kadar yürüdüğünüz yolda yalnız olmayacaksınız, sizi belki de sevdiklerinizden daha çok düşünen profesyonel jinekoloğunuz her zaman yanınızda olacak, sizi bilgilendirecek. her ince nüans hakkında. Bu şerefli mesleği seçen her insan bir anne kadar azizdir. Doktorlar insan hayatını kurtarır, jinekologlar ise yeni bir insanın sağlıkla dünyaya gözlerini açmasına yardımcı olur. Daha önce de belirttiğimiz gibi işinde profesyonel, bilgili bir jinekolog seçmeniz önemlidir. 

 

Sevgili doktorumuz, cerrah ebe jinekolog Gülnar Mammadova tereddüt etmeden başvurabileceğiniz profesyonellerden biri. Rusya Federasyonu Arkhangelsk'teki Kuzey Devlet Tıp Üniversitesi'nde eğitim gören Gülnar hanım, 2005 yılından bu alanda çalışmaktadır. Çocukluk hayali doktor olmaktı, annesinin isteği üzerine jinekolojiyi seçmiş ve bu tercihinden bir an bile pişmanlık duymamıştır. Kadınların anne olmasına yardımcı olan, bebeklerin kahkahalarıyla ailelere mutluluk getiren bu kutsal meslekten insan nasıl bıkabilir? Gülnar hanım doktor olarak kısırlığın tedavisinden gebeliklerin takibine kadar pek çok başarıya imza attı. Onun için tüm başarıların başında hastalarının sevgisini ve saygısını kazanmak gelir. 

Kapsamlı olmayı seven güzel doktorumuz hayatında her zaman çeşitliliği tercih ediyor. İş yerindeki stres ve yorgunluktan uzaklaşmak için çocuğuyla vakit geçiriyor, spor yapıyor, dans ediyor, müzik dinliyor. Hayvanları çok seven doktorumuzun, vakit geçirmeyi çok sevdiği bir kedisi var. Gülnar hanım şefkatli, dürüst ve adil bir insandır, insanlar hakkında daima olumlu konuşur, meslektaşları dahil herkese doğru ve adil davranır, çalışma prensibi budur. Meslektaşlarına da bu ilkelere göre hareket etmelerini tavsiye eder. İşini seven doktorumuzun güzel bir ailesi ve başarılı bir kariyeri var. Kendi gücü, becerisi ve eğitimiyle kazandığı bu başarı her zaman yanındadır ve onu en iyi yerlere taşıyacak kapasitededir.

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.