17.01.2022 17:09:55

Nalan Savaş

                                                        Hadsizler

Ak parti seçmenine malum medya organlarından cahil dediniz, koyun bunlar dediniz ve tüm bu hakaretleri sarf eden muhalefet fütursuzca milli iradeye saygısızlık edip utanmadan, sıkılmadan her mecrada demokrasiden bahsedip erken seçim tellallığı yaparken; çeşitli algı operasyonları, yalanları ile malum muhalefet anlayışını yine yeniden göstermiştir.

Ak partiye oy veren seçmeni sıklıkla, hainlikle suçlayan muhalefet ve yandaşlarına seslenmek istiyorum.

Darbelere senaryo dediniz. Bu ülkeye ve şehitlerine hainlik ettiniz.

Milliyetçiyiz dediniz. Şehit yakınlarına hakaret ettiniz.

Silahla terörle siyaset yapan parti kılığındaki bir örgütü masum göstermek ve desteklemek için yalanlara başvurarak bu ülkeye hainlik ettiniz.

Muhalefet olarak doların düşmesiyle rahatsız oldunuz, Türk lirasının değer kazanmasına niye tahammül edemediniz? Doların düşmesine sevinmek yerine komik açıklamalarla faiz boyutunu takip etmeden faizi hedef gösterdiniz.

Okul öncesi din eğitiminin verilmesinden rahatsızlık duyup Orta Çağ benzetmesi yaparak çoğunluk nüfusu Müslüman olan ülkemize saygısızlık ve hadsizlik ettiniz.

SİZ KİMSİNİZ?

Vaktiyle helalleşme açıklamaları yapan Chp; halen parti olarak kendinizle çelişkidesiniz. Tabiri caiz ise sizden bir cacık olmaz…

Şükretmeyi bilmeyenlere helallik verilmez…

VAR OL DEVLETİM!

Sevgiyle Kalın…


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.