5.02.2018 18:02:10

Mehmet Fatih YILDIRIM

 HAK, HUKUK, ADALET..!
 
Bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Tek Adam ve Diktatör olmakla suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu ve Chp’nin Parti sözcüleri Son Chp  Kongre sonrasında sanırım artık susarlar.

Susmazlarsa da artık inandırıcılıkları kalmadığının farkındalar sanırım. Hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile Kılıçdaroğlu’nun artık Parti içerisinde TEK ADAM olarak tescillendiğini net olarak hepimiz gördük.

Muharrem İnce Aday olduğunu açıkladıktan sonra Kongre delegelerine yapılan baskıları artık herkes bilmektedir.Ne kadar da Parti içi demokrasiden bahsetse de kendi parti delegeleri ve seçmenleri artık Kılıçdaroğlu’nun bu sözüne itibar etmemektedir.
Yani Kılıçdaroğlu’nun samimi olmadığı ve 2019’da bir kez daha Ak Parti karşısında mağlup olacağı bu hafta sonu tescillenmiştir.Kongreden yaşananlar ise tam bir rezalettir.

Aslında bugün Chp’nin geldiği durumu ortaya koymaktadır.Kılıçdaroğlu’nun parti içerisinde Özgür iradeye müsaade etmediği,Hak,Hukuk,Adalet söylemlerinde samimi olmadığını net olarak göstermiştir.
 
49 İmza Krizi  Baskıcı Yönetimin Tescilidir.
 
Kılıçdaroğlu’nun kongrede 49 mükerrer imza için Muharrem ince’ye sözde jesti aslında İnce’yi aşağılama ve nasıl olsa ben kazanacağım imasının göstergesidir.

Ama asıl sorun ise 49 delegenin Kılıçdaroğlu’nun baskısından korkarak ben verdim diyememesinden kaynaklanmaktadır.Bu delegeler aslında İnce’ye destek vermelerine rağmen Kemal Kılıçdaroğlu için de imza vermek zorunda kalanlardır.Artık bütün Millet Chp’nin demokratik olmadığına , eşitlik ilkesine hiçbir şekilde bağlı olmadığını biliyor.

Tek Adam rejimine karşıyım diyen Kılıçdaroğlu’nun partisinde kurduğu tek adam rejimi Bugün kendi parti tabanı  ve milletvekili tarafından da açık açık ifade ediliyor.

Hatta ve hatta İnce’nin de ifade ettiği gibi bir müzik bile çaldıramayacak kadar demokrasi karşıtı ve tahammül edememe noktasına gelinmiş  olması Chp tabanında ciddi rahatsızlık yaratmıştır.

Sosyal Medya üzerinde ilk defa bu kadar net ve açık eleştirilmesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Chp’yi bitirmeye bir hayli hevesli olduğu göstermektedir.
İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2019 ‘da destekleyeceklerini ifade etmeleri 2019’un kazananı açıkça göstermektedir.
 
Muharrem İnce açık açık kogre boyunca verdiği demeçler de ve attığı twetlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.Partimizi Tek Adam Rejiminden kurtacağım diyerekte Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içerisinde Korku İmparatorluğu kurduğunu ima etti.
Bugüne kadar girdiği seçimlerde sadece Muharrem İnce Karşından galip gelen Kılıçdaroğlu’ndan ise halen bir cevap duymadık.Sanırım söyleyecek bir sözü olmadığındandır.
HAK, HUKUK, ADALET YÜRÜŞÜNE BAŞLANACAK MI ?
Düşünsenize size oy vermek istemeyen delegeler kurulan korku imparatorluğuna karşı  ifşa olmamak adına Genel Başkan aleyhine  imzayı atamıyorlar.
Kongre’de Aday olan Muharrem İnce’ye destek veren delegelere baskı kurarak aday olmasını engelleme çalışmaları yapılıyor.Yani Bildiğiniz resmen korku imparatorluğu ve tek adam rejmini Chp’de uygulamaktadır.
Şimdi Chp’liler acaba kendi partileri için demokrasiden , eşitlikten , özgür iradeden bahsedecekler mi ?
Acaba Muharrem İnce Hak,Hukuk,Adalet yürüşüyüne başlayacak mı ?  Veya İnce’ye destek veren delege ve Chp’liler Hak,Hukuk,Adalet diye haykıracak mı ?
Sayın Muharrem İnce , baskının olduğu , 2019’da başarılı olunamayacağını ifade ettiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun Chp’sinden Milletvekilliği koltuğunu bırakma uğruna istifasını verecek mi ?
Sanırım hiçbirini yapamayacak ?
Ama şunu söylemem lazım Bizim oraların bir sözü ile bağlayarak ‘’ Herhangi bir Chp’li Hak,Hukuk,Adalet’ten bahsederse Ağzına Kürekle Vururum’’.
Selamlarımla...

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.