14.10.2024 09:33:00

147

Yakup ERDEM

 

Hatırlatma-1

Yollara revan olmuş bir hayat. Kendi yaşamından ötede ne hayatlar var. Dokunmak lazım kilometrelerce ötede seyreden senden bir başka hayata. Fark etmez ölmüşüne yahut kalmışına. Dokunmak lazım senden gayrı yaşamlara. Her ikisinde de alman gereken sırlar var. Kiminde az kiminde çok. Kimi var kimi yok. Doğudan başla yahut batıdan yada güneyden kuzeye bambaşka bir yaşam tarzı var. Bambaşka bir bakış açısı. 

 

Dedim ya yola revan olanların yanlızca göreceği bir hayat sancısı. 

 

Sancıdan  korkmayın bu coğrafyada. Bu coğrafyada kutlu doğuma az kaldı. Revan olduğum yollar bana usul usul birşeyler anlattı. Size aktaracağım birçok şeyler var heybemde. Kimi açık açık anlatabilecegim şeyler fakat kimisi ise sır gibi saklayabildigim şeyler. Size ilk defa sırlarımdan bahsedecem. Yolda gördüklerimden ve yoldan dönenlerden bahsedecem. 

 

kadar yüzünüz de kızaracak maalesef. Her cümlemde kendinizden birşey farkedeceksiniz. Çünkü ben sizin kendinizin dahi tahammül edemediğiniz içinizdeki sizim. Öfkelenip sövseniz de gülüp geçseniz de acı gerçeğinizim. Koskoca Anadolu kıtasındaki saklı hazineyim. 

 

İlmin,irfan ile hemhal olmuş kadim bir gelenegim ve gelecegim. Leş akbabaların gagasına sıkışmış Medeniyetin beşigiyim. Tozlu raflardan gün yüzüne çıkmak üzere sabırsızlıkla bekleyen gerçegim. Zalimin elindeki kan mazlumun yüregindeki ince sızıyım. Olmuşa çare ölmüşe yarayım. Dedim ya uzağa yakın, yakına hiç olmaya razıyım. 

 

Anadolu'dan Balkanlara Ortadoğu'dan Türki Devletlere koskaca bir medeniyet hatırlatmasıyım.

Kubbetül İslamın sancısıyım.

Anlatacagım yaşadıklarımı...


Mehmet erdil
14.10.2024 10:12:15
Hoş geldin, güzel başladın arkadaş.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.