28.12.2017 14:19:56

Nesrin Masarifoğlu

HAVA SOĞUK AMA ORTAM O KADAR SICAK Kİ !..
Soğuk mu soğuk bir İstanbul sabahında sıcacık bir mekânda Beylikdüzü Gazetesi, İktidar Gazetesi ve www.yerelhaberim.net‘te yazan yazarlarhep  birlikteAdom Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nezir Karayün’ün konuklarıyız. Hem kahvaltı yapıyor hem tanışıyor hem de sohbet ediyoruz. Kahvaltı çok samimi bir havada geçiyor. Bazılarımız hava şartları nedeniyle geçte olsa hemen masadaki yerini alıyor ve sohbete kaldığı yerden devam ediyorlar. Her birimiz tanışma faslında özgeçmişimizden söz ediyoruz. Özgeçmişler o kadar dolu ve toplum yararına o kadar güzel çalışma ve projeler başlıklar altında sunuluyor ki Nezir Karayün Bey’i Bu kadar donanımlı insanı bir araya getirdiği için. bir kez daha kutlamak gerekir diye düşünüyorum.


Yorumcuların çoğu gazetecilik mesleğinin dışında. Ama toplumu aydınlatma, bilgilendirme, bilinçlendirme ve olaylar karşısında objektif fikir beyan etme esası ile hareket edildiği için son derece özverili bir çalışma ortaya çıkarıyorlar. Yorumcu olmak tamamen bir gönül işi. Bir kere klavyenin başına oturmaya görün arkası hemen gelir. Artık gezdiğiniz, duyduğunuz, gördüğünüz her aksaklıkta hemen tuşların üzerinde parmaklarınızıkayarken görürsünüz. Ayrıca toplum yararına bir iş yapıyor olmanın da hazzına varırsınız.
Böyle güzel vesilelerle bir arayagelinip sohbet ederek fikirlerin paylaşılması, bilgi alışverişinde bulunulması amacıyla oluşturulan bu program çok güzel ve ince düşünülmüş bir organizasyon. Aynı zamanda metropolde koşuşturmaktan yorulmuş beden ve ruhların dost meclisinde sükûn bulmasında da fayda var. Bunlar hayatın tatlı molaları ki mekânda bu açıdan güzel seçilmişti. Maya Restoran görevlileri çay eşliğinde geçen keyifli sohbette son derece seviyeli bir hizmet anlayışı ile etrafımızda koşuşturup durdular.Mekânın nazik ve ilgili sahibi Gürsel İlgüz Bey gayet güzel ve nazik bir ev sahipliği ile takdir topladı.
Hem sosyal medyada hem de yazılı Basında hizmet veren Adom Medya Grubu barındırdığı birçok haber sitesi ve çıkarmış olduğu iki gazetesi ile Beylikdüzü halkının yanı sıra bölgeye de kamu hizmeti sunmaktadır. Yaşanan her yerde mutlaka ve mutlaka haber vardır. İşte bu haberin en kısa yoldan muhatabına ulaşması için mutlaka yazılı, görsel ya da sanal basına ihtiyaç vardır.Toplum yararına toplumun gözü, kulağı, sesi olan, büyük bir sorumluluk gerektiren Gazetecilik Mesleği her geçen gün zorlaşan imkânlara rağmen Adom Medya’da olduğu gibi sorunların üstesinden gelmeye çalışarak yörenin en güçlü sesi olmaya devam etmektedir.
Bu güzel kahvaltıda sürprizler bitmiyor. Anadolu Aydınlar Ocağı Tarafından Yılın Gazetecisi ve Basın Üstün Hizmet Ödülü Sayın Nezir Karayün Bey’e verildi.Ödülünü Sayın Albay Prof.Dr.İbrahim Öztek’in elinden aldı Nezir Karayün Bey. Yine Maya restoran sahibi Gürsel İlgüz Bey plaketle ödüllendirildi.
Köşe yazılarımı okuyan, yorum yazan, mesajla geri bildirimde bulunan tüm okuyucularıma -öğrencilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, Beylikdüzü halkına, Yozgat ve Malatya’da yazılarımı dikkatle takip eden hepinize ama hepinize- yürek dolusu teşekkürler. Niye derseniz; sizlerin sayesinde 2017 yılında Beylikdüzü Gazetesi ve www.yerelhaberim.net’te yayınlanan 72  tane köşe yazarlarının arasından “ En Fazla Köşe Yazıları Okunan Yazar” ünvanına layık görüldüm. Teveccüh, ilgi ve alaka gösterdiniz sağ olun var olun. Beni onurlandıran Plaketimi Anadolu Aydınlar Ocağı  Başkanı Sayın Albay Prof. Dr. İbrahim Öztek’in elinden aldım.. 
Bu güzel kahvaltı ve aldığım onur belgesi için NezirKarayün Bey’e,Adom Medya çalışanlarına, değerli köşe yazarlarına ve Maya Restoran ilgililerine gönül dolusu teşekkürler.
----------------------------------------------------------------------
2018 Yılının ülkemize tüm İslam Âlemine hayır bereket huzur getirmesi, hepimize de sağlık mutluluk ve esenlik getirmesi dileği ile saygılar sunuyorum.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.