3.08.2019 11:41:16

Nilüfer ALBAYRAK

İçimizdeki Terör..!

Sevgili okuyucularım bu yazımda size çok yakın içimizde bulunan ama farkında olmadığımız terörden bahsedeceğim. Öncelikle dile getireyim yazılarımı kısa tutuyorum çünkü okuma sayımız maalesef az ülkemizde. Teşekkürler saygılar.

Öncelikle istatistik yapalım mesela;

Dünyada her 10 insandan 1’ine terörist düşse, dünyanın nüfusunu 8.000.000.000 milyar olduğunu düşünürsek terörist sayısı 800.000.000 milyon demektir. Geriye 7.200.000.000 insan kalıyor. Bu duruma bakarsak eğer geriye kalanlar teröristleri yok edebilme gücünde. Nasıl mı? Dünya Birleşmiş Milletler birleşse savunma onları bir dakika içinde hepsinin silinmesini sağlar. Peki, neden olmuyor?

Çünkü terör masonların kurduğu bir teşkilattır. Masonların teşkilatlarını yıkmak kolay değildir. En büyük devletlere masonların piyonları yönetmektedir. Dünyanın her yerine yayılmış olan bir avuç mason topluluğu dünyayı parmağında oynatmaktadır. Peki masonların gerçek lideri kimdir? Tabi ki Yahudi diyeceksiniz. Evet haklısınız Yahudi başı, XIX. yüzyılın sonlarında, çeşitli ülkelerde yaşamakta olan kentsoylu Yahudilerce bir ideoloji olarak ortaya atılan ve Filistin’de bir Yahudi devleti kurmayı amaçlayan akım Siyonizm’i anlatır ve masonlar Siyonizm den türemiştir.  Ama Siyonizm’i asıl kuran İBLİS’İN ta kendisidir yani şeytanın askerleri masonlardır.

Farz edelim ki biz bu 800.000.000 teröristti gerçekten yok ettik masonlar bitmiş mi sanıyorsunuz,  hayır tabi ki bitmiyorlar. Çünkü terör içimizde ve dünya insanları farkında olmadan onları karınlarını doyurmakta zengin etmekten başka bir şey yapmıyoruz. İsrail küçük bir azınlıktır. Ama dünyanın her yerine dağılmıştır. Büyük iş adamlarından tutun sanat camiasına kadar ulaşmıştır.

Onları nasıl besliyoruz.

İsrail mallarını tüketerek

Sanal oyunlar oynayarak

Tv’ler de şiddet içeren ya da fantastik film izleyerek

Hormonlu gıdalar tüketerek

Herkesin bildiği abur cubur yiyecekler ile; ( cips, cola, yabancı marka dondurmalar,)

Kullandığımız birçok teknoloji aletleri. Vs. vs. vs.

Peki şimdi size sorarım 7.200.000.000 insandan 2.000.000.000 milyar insanı çıkartalım bu çıkarttığımız kesimler Afrika, Pakistan, Hindistan’daki yoksul açlık eziyet çeken kişiler diyelim. Geriye 5.200.000.000 insan kaldı, kalanlar terörü beslerken farkında olmadan masonları güçlendirirken nasıl olurda dünya rahata erecek.

Bugün ülkemizde bile tükettiğiniz şeylere bakın. İnsanlığı aslında yani kendi kendimizi biz öldürüyoruz. İnsanları hormonlu gıdalarla birlikte ruh sağlıklarını bozuyorlar hımbıl asabi kişiliklere bürünüyoruz. Uyuşturucu silah işlerini yapanlar hep masonlardır ve onlarla birlik olup destek olanlarda büyük iş adamları. Bugün kadın cinayetleri tecavüz olayları hep bu teknoloji ve hormonlu gıdalardan dolayı ileri geliyor.

Ne yapabiliriz hiç! Kocaman bir HİÇ…

Çocuklarımızın dünyasına girmişler gençlerimizin içlerine girmişler hatta yetmemiş yetişkinlerin bile aralarında geziyorlar. NOKTA

Not: İçindeki düşmandan kurtul…

Nilüfer ALBAYRAK


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.