22.07.2016 11:35:04

Cahit ÖZYİĞİT

 MALATYA’DAKİ FETÖCÜLER NEREDE?
Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında darbe yanlıları tek tek alınırken Malatya’da sessizliğin olması hayra alamet değil. Birçok kesimi bağrında barındıran Malatya’nın çok iyi incelenmesi gerekmektedir. Malatya üç-beş kişi gözaltına alınarak geçiştirilecek bir memleket değil. Bu kadar az kişinin gözaltına alınmasının tek bir anlamı vardır. Ya cemaatçiler (FETÖ) Malatya’da çok iyi kamufle oldu, yada cemaatin içinde bulunanlar devletin adamlarıydı. Yoksa 17-25 Aralık öncesinde onlarca yönetici bu teröristlerin düzenlediği etkinliklerde boy gösteriyordu. Cemaatin silahlı terör örgütü olduğu ortaya çıkmasının ardından herkes adeta sihir yapılmış gibi birden bire ortadan kayboldu. SODES projeleriyle onlarca dernek kuruldu. Bu silahlı çete acaba kurulan bu derneklerin hangisinde toplandı? yâda mevcut hangi derneğin çatısı altına girdi?
“KATİL CENAZE NAMAZINIZI KILMIŞ OLABİLİR”
Birçok cinayetin aydınlatılmasının ardından katilin maktulün cenaze namazını kıldığını çok duyduk. Paralel çetenin içinde bulunan Malatya’daki sır üyelerin içinizde dolaşma ihtimali çok yüksek. Eline Türk Bayrağı’nı alarak darbe girişimini protesto ediyor olabilirler. Birçok vatansever vatandaşımız bu kişileri biliyorlardır. Şu komşumuz, şu akrabamız, şu arkadaşımızdır diyerek ele vermeyenler derhal polisi arayarak bu kişileri yakalattırın. Aksi halde güçlenmek ve intikam almak için tekrar uykuya yatacaklardır. Her şeyi devletten bekleme zamanı çoktan geçti. Nasıl ki bu darbeyi savuşturmak için bedeninizi TANKLARIN altına attınız, şimdide hiç düşünmeden bunları ifşa edin. Eğer sizler bunları ortaya çıkartmazsanız asıl suçlular cezasız kalacak, seçilen birkaç hain ceza alacaktır. Bu işi kökten bitirmek için hemen şimdi harekete geçin. FETÖCÜ baban olsa bile teslim et gitsin. 
“HER DÖNEMİN ADAMINA DİKKAT EDİN”
Kamu kurum ve kuruluşlarında, kaymakamlıklarda, beldelerde, ilçe belediyelerinde, büyükşehir belediyeleri ile kurumlarında, valiliklerde ve özelliklede siyasi partide görev alan demirbaş kişiler çok iyi araştırılmalıdır. 15-20 yıl aynı görevde kalmış, bir üst makamı hak etmediği halde yükselmiş kişiler masum olmayabilir. Çok iyi bir şekilde ince elenip sık dokunarak devlet bu virüsten kurtarılmalıdır. Tekrar ediyorum; dönemin şartlarına göre hareket eden, bir dansöz kadar kıvrak olanlar tespit edilmeli ve sorguya çekilmelidir. Aksi halde temizlemek mümkün olmayacaktır. Yoksa gelecek nesillere bırakacağınız, demokratik bir ülke elimizde kalmayacak. 
“DEMOKRASİ NÖBETİNDE ŞOV YAPANLAR, BU HALK SİZİ ASLA UNUTMAYACAK”
Demokrasi nöbetinde kalabalığı fırsat bilen bazıları, eline mikrofonu alarak Vatan, Millet, Sakarya türküsünü söylüyor. Bu millet, Vatan’ı, Sakarya’yı, dini, senden öğrenmedi. Sen darbe sırasında koltuğunda TV izlerken o halk tankın altına yatıyordu. Darbe savuşturulduktan sonra sen ortaya çıktın. İn o kürsüden. O kürsüde konuşma hakkı halkındır. Bu şehrin valisi, belediye başkanı, milletvekili halkına seslenebilir, bilgiler aktarabilir. Senin unvanın halka seslenmeye yetmez. 

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.