15.06.2023 15:13:00

Rüzgar Büyüktankaya

Mardin'e Göktaşları Düştü…

 

 

Yakın zaman da Mardin'e göktaşları düştü.

 

 

 Gece balkonundan gökyüzünü seyreden Mehmet Çokan gördüklerine inanamadı.

     

 

      Mardin Nur mahallesi TOKİ binalarına yakın oturan Mehmet Çokan gece balkonunda gökyüzünü seyrediyordu.

    Gökyüzünde bir daha hiç görmediği kadar parlak bir ışığın yeryüzüne doğru indiğini gördü. Önce korktuğunu söyleyen Mehmet Çokan gökyüzünden yeryüzüne inen ışığın ne olduğunu merak etti ancak düşen ışığa aynı zamanda gidip bakamadi.

 

 

Gece karanlıkta parlayan gökyüzünden yeryüzüne inen ışığın ne olduğunu merak eden Mehmet Çokan sabah erken saatlerde bölgeye gittiginde yerde göktaşı olduğunu düşündüğü parçalanmış yaklaşık 50 ila 60 kg arasında taşın yerde parçalanmış dağılmış olduğunu gördü.

 

        Mardin'e göktaşları düştü 

 

 

       Mardin Nur Mahallesi'ndeki TOKİ binasının 1 ila 2 km e ilerisine düşen bu taşlar gece 22.00 sularında gökyüzünden yeryüzüne düştü. 1 Gramının 1milyar TL olduğu düşünülen içinde bilmediğimiz birçok minarel barındıran bu taşların değeri çok yüksek .Mehmet Çokan bu taşlarla zenginmiyim bilmiyorum dedi .Araştırılması beklenen göktaşı olduğu düşünülen bu taşlar kısa süre önce Mardin'e düştü.

   Haber Rüzgar Büyüktankaya

Kaynak Mehmet Çokan 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.