27.06.2019 15:54:41

Ayhan BAYRAM

Mücahitliği, her hafta-Cuma günleri cami önlerinde toplanmaktan ve taktıkları için yönetimleri tarafından okul ya da iş yerlerinden atılan-Başörtü mağdurları lehine bir kaç slogan atarak/protesto ettikten sonra da,cemaatle birlikte,salavat-ı şerifler getirmekten ibaret sanan-Müteahhit olamamış eski bir-Mücahit dostum,güya gönül verdiği-Siyasal partisinin şatafattan arınarak,yeniden dirilişi ve eskiden uyguladığı hak ve adalet sistemine kavuşması adına-dava arkadaşlarına hitaben;Gelin birlikte-Partimizin eski Fabrika ayarlarına geri dönmesi için biz de(Müteahhitlikten-Mücahitliğe) geri dönelim! diyor..
Bilmem ki!
'Mücahit olan bir insan-Müteahhit olur mu,eğer olursa;Mal,mülk ve şatafata alışan bir müteahhit;Yeniden-halis bir Mücahit olur mu?
Çünkü..
Mücahit;Allah yolunda ve ancak Allah rızası için;Canıyla,Malıyla mülküyle beraber-hiç bir maddi karşılık beklemeden-gönüllü ve sürekli savaşmayı göze alan imanlı,akıllı,ferasetli,fedakar,vefalı, cesur,örnek ve önder bir karakterdir..
Eğer…
Böylesi üstün bir erdeme sahip karakterlerden de-Müteahhitler çıkar-diyorsanız; Söylenecek bir sözüm yoktur-gazanız mübarek olsun-Allah belanızı versin... Ve de verecektir inşallah!
Sevgilerimle…


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.