7.03.2014 13:50:03

Hamdi İnanç

 GERÇEKLER KARŞISINDA, TARİHTE TÜRK MİLLETİ OLARAK KENDİMİZİ ALDATMA VE KANDIRMANIN ÂLEMİ KALMAMIŞTIR. Mutlaka Kendimize Gelmek Zorundayız.

Tarihte, Haçlı seferleri birliğinin 1.nci başarısı Büyük Atatürk önderliğinde sıfırlanmıştır. Ancak Atatürk’ün ölümünden sonra; haçlı seferleri birliği (ABD; İSRAİL ve AB) ile ilk defa İsmet Paşa’nın gününde 1945-1946 yıllarında ilk ikili anlaşma ile başlayıp. Kısmen az zararla devam eden ikili anlaşmalar, 2000 yıllarında, APK Genel Başkanı sıfatından başka hiçbir sıfatı bulunmayan, R. Tayyip ERDOĞAN, zamanın ABD Başkanı Bush tarafından ABD’ye davet ediliyor.

İstanbul belediye başkanlığından beri İSRAİL, ABD ve AB ile uzaktan yakından ilişkisi olduğu kesindir. ABD de aralarında nelerin konuşulduğu hakkında kesin bilgimiz olamazdı, ancak bildiğimiz, değişmez gerçek bir şey var oda savaşla, başaramadıklarını Türk milletine, millet olma vasfını kaybettirerek, ne ildiği belirsiz bir toplum haline getirmek ana hedefleri meydandadır.

Bunun için, mevcut Ak Partisi İktidarları aracılığı ile akla gelen, gelmeyen internet ve bilgisayar, dedin çalışmaları ile ne hallere düşürüldüğümüzü görmezlikten asla gelemeyiz. Bu meyanda güzel Türkçemiz de, ne idüğü belirsiz hale getirilmiş ve daha da getirilmektedir. Bu nedenle İSRAİL, ABD ve AB Devletlerinin daimi takip ve kontrolünde olan bu toplum, pek yakın senelerde ne idüğü belirsiz bir toplum haline getirmeleri ana hedefleridir, unutmayalım.

Not: Sırf bu maksatla Ak Parti iktidarını 12 senedir, kahir ekseriyetle iktidarda tutmaktadırlar. Bu durum muvacehesinde, diğer siyasi partilerin asli görevleri (hal ve gelecekleri için, mahalli ve genel seçimlerde) mutlaka, seçimlerde oy birliği yaparak, İSRAİL, ABD ve AB’nin uzun vadeli planları yok edilmelidir; unutmayın.

1.Not: Racofeller ve Rothshild aileleri, Yahudi soyları adına dünya ekonomisine hakimdirler.
2.Not: ABD derin devletini kurduran ve daima onun emrinde olan Yahudi şirketlerinin emrindedirler. Yahudi şirketlerinin emrinden çıkmayı düşünen, Amerikan Başkanları düşünülemez. Düşünen başkanlar olursa şayet; Kennedy ve kardeşlerinin akıbetine uğrar o kadar.

Doğruluktan ayrılmam Allaha şükrederim,
Bilsem kötü yoldadır, babamı hicvederim
İyilerin Hızır gibi yanında
Kötülerin cellat gibi canında
Sen nankör insanlardan, çok üstünsün köpeğim
Vefa ile sallanan kuyruğunu öpeyim.
Kimse anlamadı beni, kimseye de anlatamadım.
Ruhumla iç içe, hapsoldum kaldım uyanamadım
Kimi aptal-kimi abdal oldum, rengime boyanamadım
Hak sevgisi, Resul aşkına, vallahi ben dayanamadım.

HAMDİ İNANÇ
4 MART 2014

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.