16.01.2018 13:47:50

Mehmet Fatih YILDIRIM

 Nerede Kaldı Atatürk’ün CHP’si..?

CHP İstanbul İl Kongresini Pazar günü gerçekleştirdi.Canan Kaftancıoğlu ile Cemal Canpolat’ın yarıştığı seçim Canan Kaftancıoğlu’nun zaferi ile sonuçlandı.
Ne oldu ise ondan sonra oldu.Chp’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Kaftancıoğlu kişisel hesabından paylaştığı Twitler sadece Chp’ye muhalifler tarafından değil,CHP’liler tarafından da alıntı yapılarak eleştirilmeye başlandı.
Bugüne kadar Hdp ile Yanyana duruşu ve 15 Temmuz ruhuna sahip çıkmadığı İçin Milli davranmadığı yönünde eleştirilen CHP’nin bu durumuna parti tabanında tepkiler yükselirken “Kaftancıoğlu skandalı”  İle eleştiriler Tavan yaptı.
 
 
Peki Kaftancıoğlu ne demiş veya sosyal medya da neler paylaşmıştı ?
 
Devleti Katil İlan etmiş,Mustafa Kemal’in askerleri değiliz demişti.Ayrıca oğlunun elinde bira şişesi ile bir foto paylaşıp küçük yaşta bir çocuğun elinde içki şişesi ile Annesini karşılamasını normal bir durum gibi paylaşmıştı.
 
Şimdi bu duruma Atatürkçü,Vatansever ve duyarlı Chp’li yöneticilerin ne tepki vereceği merak ediyorum.Özellikle İl Kongresinde destek verdiği kişinin bu paylaşımlarına CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yorumunu vatandaşlar merakla bekliyor.
Peki Cumhuriyetimizin ve CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bugün yaşasaydı ne derdi Acaba ?
Bu mudur Atatürk’ün bıraktığı CHP ? Yoksa Bugün kü CHP Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’simi ?
 
Yorum sizin.Ama bu gidiş devam ederse Türkiye yedi düvelle mücadale ederken  CHP’nin bu davranışına Parti tabanındakiler Milli mutabakata  geçiş yaparsa şaşırmayın.
 

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.