9.05.2022 09:28:05

Neval KÜTÜK

 ÖLÜMLE DOSTLAŞMAK

Ölüm korkusu, zihinde yaratılmış boş bir kurgudur ve gerçek değildir. ‘’Ölümü Aşma’’ Değişim Programı sayesinde ebedilik ve ölümsüzlüğü yaşayacak ve ölümün aslında bir son olmadığının aksine yepyeni bir başlangıç olduğunu deneyimleyeceksiniz. Değişim Sanatı sayesinde ölüm olgusunu kendiniz yaşayacaksınız ve net bir bilgiye sahip olacaksınız. Bunun için bilim adamlarının kullandığı makinelere ihtiyacınız yok. Kendi beden makinenizle bunu deneyimleyebilirsiniz.

Ölüm gerçekliğiyle yüzleşmenin yegane yolu, ondan korkmamaktır ve onunla dostlaşmaktır. O zaman ölümün gülümseyen yüzünü göreceksiniz. Ölüm olgusunun ne olduğunu anlayınca ölümün yaşamla iç içe geçtiğini göreceksiniz. Ölümsüz olduğunuzu bilmek ve deneyimlemek size muazzam bir saadet yaşatacak. Çünkü ölüm korkusundan özgürleşmek gerçek mutluluğunun kapılarını size açacak. Ölüm sadece ruhi varlığın bedeni terk etmesidir, beden ölür fakat ruh yaşamaya ebedi olarak devam eder.

Ölüm ve yaşam bir dosttur ve ölümü yaşamdan ayırırsanız, gerçekten yaşamayı da ıskalarsınız. Yaşam, ölüm sayesinde yenilenir. Ölüm ile ilgili farkındalık geliştiğinde ölümü kabulleneceksiniz ve ölümü kutlama olarak yaşayacaksınız.

 ‘’Ölümü Aşma’’ Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada ebedilik ve ölümsüzlük üzerine derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde ölümden uzaklaşıp ebedi yaşama doğru yol alırsınız. Doğum, yaşam ve ölüm iç içedir. ‘’Ölümü Aşma’’ Sanatı Değişim Programı ile kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Dolu dolu yaşamaya başlayacaksınız ve tüm negatif kalıplardan özgürleşeceksiniz.

Mutlu değişimler..


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.