8.02.2023 19:46:00

Sabri ARIMAN

Dün Erzurum Uzundere'li iş insanı Özkan Aras bey aradı beni. Sabri Arıman amca üç arkadaş Gaziantep İslahiye ye gidip iş makineleri ile deprem zedelere yardım etmek istiyoruz. Bize Beylikdüzü kaymakamımız dan yol ve görev belgesi alırmısın derhal dedim birazda kıskanarak, kıskanarak diyorum çünkü genç olsaydım da bende onlarla birlikte gitseydim diye iç geçirdim. 

Saygı değer mülki amirimizi aradım derhal dedi Sabri ağabey derhal sağolsunlar. Zaten kendiside deprem koordinasyon merkezinde çalışıyordu. Bir saat sonra Özkan Aras bey Oğuzhan Hergüner bey ve Lütfi Kalaycı bey yolda ve Kocaeli'nden canlı yayınla bizlere Allah'a ısmarladık diyorlardı. Yolunuz açık olsun duaları ile karşılık verdik. Bu sabah çok erken saatlerde Özkan Aras bey ve arkadaşlarının canlı görüntülü yayını ile İslahiye ye ulaştıklarını paylaştılar. 

Afad ın emrinde yardım çalışmasına başladıklarını böylece öğrenmiş sağ salim ulaştıkları içinde sevinmiştik. Allah yardım eden yardıma koşan katkı sunan herkesten Devlet hükumet başta olmak üzere herkesten razı olsun. Ölenlere rahmet yaralılara şifalar diliyorum. Dışarıdan yardıma gelen ülkelerin insanlarına da teşekkürler ediyoruz. Yüce Allah böyle büyük yıkımlar acılar hiç bir millete vermesin. Böylesi kış şartlarında oralarda mücadele eden yaşamaya çalışan yardım etmeye çalışan herkese ama herkese yardım eylesin. Maddi manevi hepimiz bu yaralara melhem olabilmek adına gayret edelim. Hiç bir şekilde dünyevi zenginliklerimizin esiri olmayalım. Koca koca apartmanlar yıkılırken sahipleri ile hiç bir şeyi olmayanlar ahiretde aynı yerde buluştular. 

Depremle yıkımla yada vademiz yettiğinde bizler varlıklı olanlarda olmayanlarda aynı yerde buluşacağız. Rabbim ömürlerinde ölümlerinde hayırlısını versin inşallah. Deprem bölgesinde yardımlarda buluşmak dileğiyle herkese selam sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.