Sabri ARIMAN

Tarih: 07.08.2024 20:33

Öylesine bereketliki paylaştıkça çoğalıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Bir dünya insan. Bir dünya paylaşım. Öylesine bereketliki paylaştıkça çoğalıyor.

 Öyle hiç kimsenin ekseninde değiliz. Teba hiç değiliz. Eksenimiz: Vatan, millet, ezan ve Bayrak ekbetteki. Kişilere endeksli siyaset yok genel olarak insanlarda. İlkekere dayalı, abcde meclis üyesi olsun, başkan olsun bizlerde koyun sürüsü gibi onlara biat edelim hatta tebaları olalım.

 Yok hayır günümüz siyasetinde değer verdiğin kadar değerlisin. Saygı ve muhabbet duyduğun kadar saygı görürsün. 

Günümüz siyasetinde hiç kimse "Layüsel" değildir. Eleştireni düşman belleyenden siyasetçi olmaz. Siyasetçi para kazanmak için değil adam, insan kazanmak için çalışır. Bu millet senin afranı, tafranı çekmez. 

Herkes herkesle görüşür. Buna eksenin kaydı dersen sen git yat işine gücüne bak. Millet tartıyor  ölçüyor, biçiyor biliyormusunuz terazisi hiç şaşmıyor. Bugün  mali müşavir Oğuzhan Karahan bizi çiğ köfte yemek sohbet etmek, kucaklaşmak için dağvet etti. Yüreği güzel insanlarla kucaklaştık. Mahalle başknları, geçmiş dönem ilçe yöneticileri kalabalık insanlar topluluğu  okadar istifade ettik ki yaşamak lazım. 

Büyük siyasi aktörlerden kimse yoktu. Doğrusu çağrılı varmıydı bilmiyorum. Olsada kimler davetli isim listesini görelimde gelirmiyiz, gelmezmiyiz karar verelim derler. Hep öyle oldu. Katılan kardeşlerimin isimlerini tek tek yazmıyorum. Herkesin ayağına sağlık. Teşekkürler Oğuzhan Karahan Malatya mızın evladı.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —