23.10.2017 19:51:26

Kemal ERYILMAZ

Bugün gündemi meşgul eden büyükşehirlerdeki ve ilçelerdeki belediye başkanlıkları ile tabandaki teşkilat yapılarında sorumluluk sahipleri olduğu kadar sorumsuzluk içersin de gaflete düşmüş olanlarda şüphesiz ki vardır. 

Benim yorumum sözüm onlaradır..

Benimkisi Sadece Bir Yorum....

Birlikte çıktığımız yolculuklarımızda yol ayrımları vardır bazen isteyerek ya da istemeyerekte olsa. 
O ayrımlarda belli olur gerçek DAVA, gerçek VEFA, gerçek dostluklar, gerçek arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu, nereye konulduğu, neler kazanıldığı, neler kazandırıldığı artılar ve eksiler..

Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, lakin bazen bu yolculukların yol ayrımların da azalarak da, çoğalabileceğimizi bilmeliyiz unutmamalıyız.. 
Makamdakiler, şu an diken üstündeler ancak hayatlarında göremeyecekleri servetlere sahip oldular bunları düşünüyorlarmıdır bilemem ancak bundan sonraki atacağı adımları iyi düşünerek artılarını eksilerini iyi hesap ederek yapmalılardır..

Reisi iyi tanırım DAVASINA ülkesine milletine dinine çok bağlıdır, islama hizmet eden çok yüce bir insandır..
VEFA yıda bilir, dostluklarıda arkadaşlıklarıda iyi bilir..

Ülke olarak tüm ümmetin yükünü yüklemişiz onun sırtına Allah onun yar ve yardımcısı olsun. 
Onun rüzgarıyla, şan, şöhret, mevki, para, makam,itibar kazanılmış, ve bunlara sahip olanlar, teşkilat yapılarında yenilenmeye ihtiyaç duyulduğu bu dönemlerde, inat yapmanın derin hataların içersindeler gibi görüyorum.. 

Dik kafalılık yapmanın, ne inat yapanlara yararı olur nede teşkilatlarada vereceği bir zarar olur, herkes ne yaparsa kendine yapar..
Bazen bu yolculukların yol ayrımların da azalarak da çoğalabilineceğini iyi bilmeleri ve unutmamaları gerekir..

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.