4.03.2018 12:38:58

Hasan AKKUŞ

 ŞEHİT YEĞENİM ÖMER’E MEKTUP..! 

Sevgili şehidim;
Bak senden sonra kaç şehit uçtu cennete, kaç arkadaşın geldi yanına. Kaç baba geldi şehidinin mezarına, tıpkı baban gibi.
Ama sakın düşünme uğruna can verdiğin vatanı. Senin gibi milyonlarca Mehmet Şahadete kanat açmış, Vatan, Bayrak, Millet ve bölünmez bütünlüğümüz için can vermeye hazır bekliyor. 
Hem Tüm ordumuz şehit olsa daha arkada 7 den 70 e bir millet var. Kadını, kızı, yaşlısı, genci milyonlar sırada…

Sakın üzülme Ömer’im;
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Kaçkarlarda, Toroslorda, Istırancalarda bir tek ocak dahi tütüyorsa bu vatan yıkılmaz, Bu millet yok edilemez.
Ha birde Ömer’im artık kılıç çıktı kından bir kez. Senin canın pahasına temizlediğin El Bab’a şimdi Afrin’de katılıyor...

Artık tüm emperyalistler ve onların uşakları şunu bilmeli. Sağı, solu, liberali, muhafazakârı, laik’i, alevisi, sünnisi, Tüm millet tek yürek, tek yumruk. Ya bu kahpelerin akıttığı kanı durduracağız, Yada Dünyanın Şah damarını kesip, onları kendi pis kanlarında boğacağız. Onları müttefikimiz bildiğimiz gizli düşmanlarımız bile kurtaramayacak...
Şimdilik bunları bil Ömer’im…
Zafer yakın inşallah…

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.