23.08.2024 18:04:00

269

Sabri ARIMAN

 

Senin Kumaşından Beylikdüzü Ak Parti Ye Elbise Olmaz

Ak Parti Beylikdüzü siyasetinde bir kaç seçimdir yaşananlardan belliki kimse ders almamış. Milli eğitimden gelen bir bürokrat, iş dünyasından gelen bir kaç kişi ile birlikte Milletin Partisini seçkinler kulübü yapmak için uğraşıyorlarmış. İş dünyasındaki yerlerini, değerlerini, etkilerini bilmem. Milli eğitimden gelenin en azından ilçemize zarar verdiğini yaşayarak gördük. Çok şey biliyorum yazmıyorum. Ama en önemlisi siyaseten millet nezdinde yok hükmündeler. Hoş millet onların pekte umurunda değil amma; seçimde elinin tersiyle vuruyor ve komaya sokuyor bu kendini beğenmişlik içindeki siyaset fukaralarını. 

Hele ilçemizde Ak Parti den belediye başkanı adayı olmaya çalışan vardı. Seçimden çok önce beni Berat Albayrak destekliyor Beylikdüzü nün adayı benim dediğini Zeytinburnu'ndaki arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Tepkim onun kumaşından Beylikdüzü Ak Parti ye elbise olmaz olmuştu. Şimdilerde beni facebook arkadaşlığından engelleyen Merter’liye diyorum ki senden Beylikdüzü Ak Parti ye ilçe başkanı da olmaz. Yavaş ol önce çıraklık, sonra, kalfalık epeyi bir zaman sonrada ustalığa geçersin. Bu işler çok para, lüks ve safahatla olmaz. Bu millet sana siyasi vize vermez. İl yada genel merkez verse bile ilçe binasında körlerle, sağırlar birbirinizi ağırlarsınız. Ha birde kalabalık lazım oldu mu iş yerlerinizden elli yüz çalışan getirir kendinizi alkışlatırsınız. 

Aslında unutulanlar siyasi mezarlığında yerinizi alırsınız. Çok doluyum Ak Partiliyim hiçbir beklentim yok. Ancak bu parti siyaseti kendi için, ikbal beklentisi içindeki egosu yüksek insanların oyuncağı değil. Bu parti siyaseti araç olarak kullanıp millete hizmet için çırpınanların partisidir. Daha da önemlisi seçimlerde belediye başkanlığında vermeseniz bile meclis üyeliğinde verin diyenleri listelere yazanları hiç affetmeyeceğiz. 

Siyasi manada rezillikleriniz, ihanetlerinizi on yıldır herkes, hepimiz biliyoruz. Oturun oturduğunuz yerde ve sessiz olun. Bu milleti cinnet getirtmeyin. Son olarak ey genel merkez İstanbul'u bu hale siz getirdiniz. Ey İstanbul ilçeleri bu hale siz getirdiniz. Millet sizi cezalandırdı. İstifa bazen çok gerekli olur. Millet sizin istifalarınızı bekliyor. Sizde sayın İstanbul il başkanı sizde lütfen. Efendim hayırlı günler diliyorum. Rabbim ülkemizi muhafaza eylesin.


Mehmet erdil
24.08.2024 08:06:51
Kesinlikle güzel doğru ve cesurca bir tahlil. Alkışlıyorum

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.