21.06.2021 09:40:24

Nalan Savaş

Sorumsuz Muhalefet

Türkiye çok önemli mücadeleler verirken muhalefet yalana dayalı yöntemlerle, Türkiye’nin aleyhine olabilecek ne iş varsa yapıyor.

Türkiye’yi zayıf görmek isteyen, zayıflatmak için türlü, türlü manevralar yapan dış güçler elbette var. Emin adımlarla yoluna devam eden ülkesini icraatlarıyla ileriye taşıyan, milletine vatanına hizmet için çalışan bir iktidar partisinin yanında olmayıp hep dış güçlerle birlikte olup ya da onlara çanak olabilen içimizdeki sözde vatanseverlere çok şeyler söylemek istiyorum.

Lakin kelimelerin dahi kifayetsiz kalabileceği bu hainlikler karşısında her yönüyle güçlü durmamız, toplumsal direncimizi hedef alan algı oyunlarıyla Türkiye’yi zayıflatmak isteyen bu ne olduğu belirsiz iç güçlere asla prim vermemeliyiz.

Türk demokrasisinin çok ciddi bir muhalefet sorunu olduğu aşikârdır.

Türkiye deki muhalefetin kendi ilkelerinden kopuk bir güç zehirlenmesi yaşadığı, politik davranışa temel oluşturamaz hale geldiğini her geçen gün görmekteyiz…

Ülkemizde yatırım yapılan tüm hizmetlere karşı çıkan, sonrasında yapılan bu hizmetlerden faydalanan kendi söylemlerinle çelişki içinde bulunan işin içinden çıkamayınca da yalanlara başvuran bir muhalefet maalesef…

Kanal İstanbul hayırcıları

Her yıl 50 binden fazla tankerlerin sahillere tehdit ederek Karadeniz’den Akdeniz’e geçişleri bu geçişlerin nedenli ölümcül olması da mı sizi ilgilendirmiyor.

Ya da Kanal İstanbul projesiyle Türkiye’nin lojistik bir üst olmasını mı hazmedemiyorsunuz…

Bu hazımsızlıkların nedeni nedir?

Cumhurbaşkanımız Türkiye olarak bizleri temsil ederken NATO’da ki Biden görüntülerini saptırarak, montajlayarak aklı evvel olarak algı oyunlarıyla ve kasıtlı olarak yaptıklarınız hiçbir ahlaka, terbiyeye sığmayacak, bir hadsizlik örneğidir.

Türkiye’yi her mecrada en iyi şekilde temsil eden ve Türkiye’nin herhangi bir ülke olmadığını geçmiş tarihlerde, olduğu gibi bugünde gösteren bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum.

Milletin efendisi değil, hizmetkârı olan bir lidere sahip olduğumuz için Rabbime şükrediyorum.

                                                                                                          Selam Ve Dua İle…


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.