18.04.2013 13:35:45

Koral Kılıç

Değerli Yerel Haber ve Beylikdüzü Gazetesi okurları; Uzman Antrenör Koral KILIÇ Spor ve Sağlıklı yaşam konulu Köşe yazılarıyla bundan sonra sizlerle beraber olacaktır... Spor ve Sağlık konulu köşe yazarımıza tüm soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz...

Merhaba; Ben Koral Kılıç 1981 tarihinde İskenderun’da doğdum. 2006-2007 eğitim öğretim yılında Kocaeli üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunun Antrenörlük eğitimi bölümünden mezun oldum.
Antrenörlük hayatım boyunca çeşitli kulüplerde Antrenörlük yaptıktan sonra, Beylikdüzü’nün en büyük spor tesisi olan Elegance Fitness Spaa Clup te Antrenörlük görevine getirildim ve bu görevimi son 2 yıldır başarılı bir şekilde yürütmekteyim.

Bundan sonra Beylikdüzü halkı ve tüm sporseverler için Beylikdüzü’nün en büyük gazetesi olan Beylikdüzü gazetesinde yazmaya başlayıp, Sizlere sporla yaşamanın güzelliğini ve her bir bireyin içindeki spora olan yatkınlığını ve sporla beraber sağlıklı bir yaşama adım atmayı anlatacağım.

Adom Medya Grup bünyesinde yayın yapan gazete ve dergilerde köşe yazmak, Adom Ajans ailesi içerisinde olmak bana onur verdi… Sporun içinden gelen ve yaşamının büyük bir bölümünü spora adayan, Adom Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Yazar Sayın Nezir Karayün’e bana Burada köşe yazma fırsatı verdiği için Teşekkür ediyorum…

Özellikle belirtmek istediğim bir konu ise şuanda Antrenörlüğünü yapmakta olduğum tesisimizin sahibi ve aynı zamanda Beylikdüzü kayak ve yüzme ihtisas kulübünün başkanı Sayın Metin Karayazı’ya spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunar, yapmış olduğu ve yapacağı tüm emekleri için Teşekkürlerimizi bir borç bilirim.

İleriki haftalarda bahsedeceğimiz konulardan birkaç başlığı sizlerle paylaşmak isterim;
- Sporun faydaları ve sporla yaşamanın güzelliğinin yanı sıra;
-Fit bir vücuda nasıl sahip olabilirim
-Selüloitlerden nasıl kurtulurum
-Nasıl zayıflarım
-Nasıl kilo alırım
-Kaslı bir vücuda ne kadar sürede sahip olabilirim
-Yağlar kasa dönüşür mü ?
-Güne enerji dolu nasıl başlarım
-enerji ve performansımı nasıl arttırabilirim

Gibi yanlış bilinen doğruları sizlerle paylaşıp daha birçok sorulara her yazımızda cevap bulabileceğiniz yazılarımızı okumanızı tavsiye ediyor, sizlerden gelen soruları içtenlikle cevaplayacağımızı belirtmek istiyoruz.
Saygılarımızla...

koral1kilic@hotmail.com


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.