6.01.2017 12:03:07

Hasan AKKUŞ

Hasan Akkuş; Topunuz Gelseniz Ne Yazar..!

Bir takvim yılını daha geride bırakırken,İnşallah biten yılın kötülükleri de biter.
2017 yılında dağda ve Suriye'de canları pahasına görev yapan kahramanlarımız zaferler ve sağlıklı bir halde bizleri sevindirirler. 
Ve 2017 hepimize, Milletimize, tüm insanlığa barış, huzur Ve umut getirsin. Akan kanlar Ve gözyaşları dinsin. Bu cennet vatanımızın, devletimizin, milletimizin, cumhuriyetimizin düşmanlarının ya ıslah Yada yok olacağı bir yıl olsun.

Sağlık, mutluluk ve umut getirmesi dileğiyle iyi yıllar diliyorum.
Bu cennet ülkemiz içerden ve dışarıdan hainlerin birleşik şer güçlerinin saldırısı altında iken, Resmen bir savaşın içinde iken, Bu savaşın dahada büyüyeceğini biliyor iken, Bu zorluklar aşabilmenin tek yolu birlik beraberlik ve milli bir ruh iken; MİLLETİ geren kamplara bölen tartışmalar ihanet değilse gaflet ve dalaletten başka nedir.
ATATÜRK e saldırılar, Başkanlık sistemi tartışmaları
Unutmayalım ki Atatürk'ün kurtarıp bize emanet ettiği bu vatanı Ve cumhuriyeti koruyamayacak, Kaldırdığınız heykellerin yerine işgalciler heykellerini Diker,Ve elden giden (Allah o kötü günleri bu yüce millete yaşatmasın) vatanda kulüp başkanlığı bile yapmaya izin vermezler.
Onun için iktidar muhalefet topyekün millet aklımızı başımıza toplayıp vatanımıza devletimize cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız. Sonra son pişmanlık fayda vermez.
Biz; Ergenekon'da dağları delen, Kıtalar aşıp devletler kuran,400 çadırlık bir obadan dünyanın en büyük imparatorluğuna ulaşan, Çağ kapatıp, çağ açan, yokluklar içinde, dünyaya karşı verdiği İstiklal mücadelesini kazanıp küllerinden doğan bir milletiz.
Biz Kürşat’ız, Battal Gazi, Kara Murat Ulubatlı Hasan, Malkoçoğlu, Yahya çavuş, Seyid onbaşı, bombacı Ali, Cengiz Topel, Ömer Halis Demir'iz.
Biz Hepimiz Fethi Seki'yiz. 
BİZ METE HAN, ATİLLA, ALPASLAN, ETUĞRUL GAZİ,OSMAN BEY, FATİH SULTAN MEHMET HAN,KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN, BİZ TARİHE YÖN VEREN TÜRK'ÜZ. BİZ GEREKTİĞİNDE HEPİMİZ ATATÜRK'ÜZ. Hepimiz FETHİ SEKİ'yiz.
Be hey gafil, Be hey hain, İnsanlıktan nasibini almamış mahlûklar. Kana susamış emperyalistler. Değil maşalarınız, topunuz gelseniz bu volkan gibi imanı, Vatan, Bayrak, Özgürlük aşkını söndüremezsiniz. 
EYY BU VATAN, MİLLET, BAYRAK İÇİN CANINI VEREN KOÇYİĞİTLER, EMANETİNİZDİR BU DEĞERLER VE EMANETİNİZ ŞEREFİMİZDİR.
RUHUNUZ ŞAD, MEKANINIZ CENNET OLSUN… ALLAH RAHMET EYLESİN.
İki şeyi kabul etmek, O iki düşünceye ortak olmaktır. Bu tavır bizi felakete götürür ki bizi bundan ALLAH korusun.
1- teröre karşı kurbanları bizdendi, değildi diye ayırmak
2- İnsanları yaşam tarzı olarak ayrıştırmak, ötekileştirmek.
Ey yüce millet ve bu cennet ülkenin tüm vatandaşları.
Bir olmak, Birlik olmak zamanı Uyanmak, titremek, dirilmek zamanı. Unutmayalım ki;Dinimiz,mezhebimiz,Etnik kökenimiz ne olursa olsun bizim vatanımız burası Ve gidecek başka yerimiz Yok.Bu belalı coğrafyada bizi kurtaracak tek gemi TÜRKİYE CUMHURİYETİ.Kim,ne,neci olursak olalım birlik olmazsak,birlikte batarız. Terör Ve milli konuların Partisi, düşüncesi sizden,bizdeni olmaz. 
İnsanlıktan nasip almamış tüm teröristleri ve terörizmi lanetliyor, Reina’da hayatını kaybeden herkese ve şehit polisimize yüce Allah'tan rahmet, Yaralılara şifa diliyorum. 
Milletçe başımız sağ olsun.
Hasan AKKUŞ
Sosyal Medyadan

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.