28.07.2015 20:05:21

Halil İbrahim Yayla

Zulüm neden var hiç düşündünüz mü?

Zalime dur diyen diller olmadığından olmasın?

Bugüne kadar yapılan savaşların nedeni imparatorlukların toprak kaygısı mı, ticari yolların tutulması mıydı, yoksa baltalarla sınanmış mazlumlara nefes olmak mıydı, düşünmek gerekmez mi?

Arap dünyası saltanatlarının sürmesi için esaret altına girmişken, Afrika’lı bir çocuğun haklarının İngiliz ailelere verilmesi, bir Cezayir’linin Fransız’a, diri diri yakılan Fas’lıların İtalyanlar’a tapması bizim uykularımızı kaçırmamakta hala(!)

Öz kardeşlerimiz olan Doğu Türkistan’ı, tarihin silemediği kara leke Srebrenitsa’yı, insanlığın katledildiği Hocalı’yı, Kıbrıs’ı, Bosna’yı ‘Dünyanın her karesinde çekilen zulümler tekrarlansın’ dercesine İngiliz’e, Sırp’a, Rus’a Ermeni’ye, İsrail ve bu gibi zalimlere karşı mazlumun yanında olup ‘DUR’ diyen birileri olmasın değil mi?

Dünyayı biz kurtarmıştık hatırladınız mı? TÜRK milleti ve onun övgülere mazhar olan ORDUSU yani TURAN ORDUSU...
Alparslan'ın Mısır seferinden vazgeçip, Malazgirt’e döndüğü, Anadolu'da ölümlere son verdiği, Abdülhamid Han’ın Kudüs’te kanı durdurduğu, zulme ‘Dur!’ deyip, Viyana’ya dayanan ordu da TURAN’dı, Afrika’lı Başkanlarından gözyaşını silen ORDU DA TURAN'DI...

TURAN ORDULARI kurulsa idi, Doğu Türkistan’da sırf sahurda ışıkları yanıyor diye, Çin katliam yapabilir miydi? Ya da babası az çalıştı diye 7 yaşında Afrika’da bir çocuğun el ve ayakları bileklerinden kesilebilir miydi? Bosna’da kadınlara tecavüz, Hocalı’da katliam yapılabilir miydi?

ŞİMDİ; ONURU OLAN HERKESİ;

ZALİM NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA OLSUN KARŞISINA ÇIKACAK ALPARSLAN, FATİH, KÜRŞAD OLUP, “ZULME DUR DEMEYE” ÇAĞIRIYORUZ!


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.