5.06.2023 14:15:00

Hacı Beytullah MUTLU

TÜRKİYE YÜZYILI

Ülkemiz 2023 seçimleri ile artık yeni bir döneme  girildi. Cumhurbaşkanı ise ohal döneminde bakanları değiştirerek biraz daha yerlerinde başarılı olan şahısları bakan yaparak ülkemize hizmet edeceği günleri belirtmiş oldu.

Hükümetin bu hamlesi ise bazı çevrelerce de kürt halkının gönlünü alma denilse de ülkemizde herkes biliyor ki kürt sorunu yoktur. Herkes te biliyor ki ülkemizde Türk sorunu var. Türkçü olunca faşist oluyoruz. Milliyetçi oluyoruz. Ama ülke sevdalısı olunca insana damga vuruyorlar.  Kritik bazı koltuklar Kürt bakanlara teslim edildi.

Bingöllü Yılmaz cumhurbaşkanı yardımcılığını…

Batmanlı Şimşek, Maliye ve Hazine'yi….

Vanlı Hakan Fidan, Dışişleri'ni….

Fidan'ın ‘Çözüm Süreci'nin en kritik aktörü ve Erdoğan'ın ‘sır küpü' olduğunu unutmayalım. Peki neden çözüm sürecine ihtiyaç yoktur.  AK Parti'nin Mart 2024'te İstanbul, Ankara, Mersin ve Adana'yı alması için esnemeye ihtiyacı var. Erdoğan'ın  önceliği tartışmalı isimleri sahneden indirmek. Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı'ndan görev değişikliği buna bir örnektir.

Süleyman soylu ise aynı olumlu düşüncede karşılık vererek küskün olmadan vatanını savunmuştur.

Yeni dönemde küslük olmaması gerekir. Sevdamız Türkiye’miz olması gerekir.

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.