1.02.2023 19:22:00

Şengül YÜCEL

Merhaba değerli dostlar
Ülkemizde bir ekonomik krizdir, almış başını gidiyor.
Ev kiraları her gün artıyor, bunu takip eden akbil, benzin doğalgaz elektrik su ve marketler.
Ortalık sanki fırsatçılara kalmış vaziyette fakir fukarayı düşünen hiç kimse yok açlık almış başını gidiyor.
Ne zaman bir televizyon kanalı açılsa tüm kanallar hemen hemen aynı vaziyette siyasetçilerin başkanlık koltuk savaşı'nı yayınlıyor.
Zavallı gariban halkı düşünen hiç kimse yok, insanlar peynire yumurtaya Hasret kaldılar et demiyorum çünkü böyle bir şey hatırlamıyoruz bile Yeni yılda her şey düzelecek dendi.
Her ne kadar umutlu olunmasa bile belki bir umut denildi yeni yıl beklenildi asgari ücret 8.500 oldu eh denildi sıra emekliye geldi sanki dalga geçer gibi 5500 oldu ev kiraları en düşük 4000 lira o da bir göz oda doğalgaz soba hayal oldu battaniyenin altında insanlar ısınmaya çalışıyor hastaneler alabildiğini hasta dolu mikrop var deniliyor insanlar ısınamıyor soğuktan denilmiyor bunun yanında elektrik su hiç söylemiyorum kişi 4000'i kiraya verdiğinde 1.500 liraya evini mi geçindirecek çocuğunu mu okutacak faturasını mı ödeyecek. Cumhurbaşkanımız 3 çocuk diyor soruyorum kendilerine insanlar yiyecek ekmeğe muhtaç iken 3 çocuğu nasıl düşünsünler her gün bir cinayet çünkü yuvalar mutsuz çocuklar sevgisiz herkesin psikolojisi bozulmuş adliye koridorlarında her gün yüzlerce boşanma davası ve buradan sevgili başkanlarıma sesleniyorum insanlar bu kadar mutsuz iken bu halktan nasıl özveri bekliyorsunuz nasıl başarı bekliyorsunuz.
Bu halkın yerine kendinizi koysanız ne yapardınız acaba biraz vicdan biraz merhamet yoksa gelecekti bizleri hiç de güzel günler beklemiyor...
Sevgilerimle Şengül Yücel
 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.