2.09.2022 09:31:00

Rüzgar Büyüktankaya

Umut Fakirin Ekmeği..!

 

Selam sevgili okurlarım;

     Umut hergün uyanışımız değilmi..? Hep bir umut bir hayal bir amaç bir hedef isteklerimiz var yaşarken gerçekleştirmek istediğimiz umutlarımız hayallerimiz elimizi uzattıgımızda tutmak istediklerimiz . Neye göre kime göre gerçekleşiyordu bu hayaller hedefler kimileri uzanıp tutamadan göçüp gittiler bu hayattan kimilerinin ki tam ulaşacakken yarıda kaldı tüm umutları kimileri yakaladı umutlarını lakin mutsuz oldu bir hastalık yakasına düğüm oldu tam işte bu an dediği anda terketmek zorunda kaldı bu hayatı. Neye göre kime göre kadermi enerji çekimimi yıldızlarmı yaradanmı neydi insanların istediklerine kavuşmasını sağlayan.

 

      Mücadele birçok insanın gerçekleştirdiği bir eylem çabalıyorsun olmuyor bir türlü olmuyor başkalarının oluyorsa benim neden olmuyor nerde hata yapıyorum diyorsun yakalamak istediklerine ulaşamayınca kendinden başlayıp çevreni aileni işvereni aklını zekânı sorguluyorsun hatamı yapıyorum nerde diyorsun .Suçlu kim hatalı kim sorup duruyorsun kendine Allah'ın nimeti çok herkese yetecek kadar var diyorsun harama el uzatma Allah muhafaza biryerinden çıkar çoluğundan çocuğundan deyip el uzatmıyorsun.Zenginde çabalıyor sende onunda aklı var seninde peki zengin kazanıyorda ben niye kazanamıyorum diyorsun değilmi...?

 

     İşte ağzından çıkanı kulağın duymuyorda ondan . 

    Nasıl mı...? İşte duanı ederken bile yanlış ediyorsun . Büyük sınırsız enerjinin sana da yardım etmesine izin ver . İsterken hamd et.  Başkasında olanı kıskanma yüreğin sade olsun aşkla iste planını yap. İstediklerine kavuşmak kazanmak istiyorsan çok çalışma, zamanı iyi değerlendir.Çok çalışmak bedeni yorar, zaman kazandırır.

 

     Kazanamadıkların için üzülme kimse kazandığıyla bu dünyadan gitmiyor. Tarih yaz adın biryerlerde geçsin.Ruhun bedenin eşyaların çevren arkadasların ailen hepsi bu dünyanın senin olan hiçbirşey yok. Hersey olduğu kadar yapabildiklerinle mutlu ol senden sorulacak olan sadece yaşadıkların zamanın kıymetini bil iyi değerlendir yaşadıklarına dikkat et götüreceğin tek şey yaşadıkların.

 

    İşte bu yüzden sevgili okurlarım ne yaparsan yap kader değişmez. Mutlu olun mutlu yaşayın giderken güzel bir yaşanmışlık götürün .Sağlıcakla kalın bir başka köşe yazımda görüşmek dileğiyle.

       

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.