Duygu DAŞDEMİR

Tarih: 17.09.2024 07:39

Vücudunu taşlarla ve ağaç dallarıyla kapladılar...

Facebook Twitter Linked-in

 

Vücudunu taşlarla ve ağaç dallarıyla kapladılar…

Merhaba sevgili okurlar bugünki köşe yazımda günlerdir kamuoyunun yakından takip ettiği Narin kızımızın olayına çok uzaklardan moskovadan bir e-posta geldi ve sonra neler oldu


2 Eylül günü saat 19.14'te Moskova'dan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün e-posta adresine şu mesaj gönderildi: "Narin Gura'yı boğarak öldürdüler ve suya attılar. Cesedi ya suda ya da suya yakın bir yerde."

2 Eylül'den sonra Türk yetkililer Narin'i karada değil suda aramaya başladı. Ancak 7 Eylül'e kadar sudaki aramalar sonuç vermedi. Ayın 9'unda polis ve diğer yetkililer Narin Gura'nın kaçırıldığını anlamaya başlayınca tüm Türk basınında acı bir haber yer aldı. Narin Gura'nın cesedini bir torbaya koyup suya attılar. Vücudunu taşlarla ve ağaç dallarıyla kapladılar.

Peki Moskova'dan polise bu kadar doğru bilgi veren adam kimdi? Öldü, boğarak öldürdüler, cesedi suda, failden, suç ortağından başkasını düşünmüyor musunuz? Ancak bu mektubun sahibi Rusya'da yaşayan ünlü rahip ve klinik psikolog Ziraddin Rzayev'di. Ziraddin Rzayev, olağanüstü yeteneğiyle Rusya'dan Türkiye'ye gördüklerini mektupla polis yetkililerine anlattı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne verilen bilgide şu sözler duyanları şok ediyor:

1) Narin öldürüldü,
2) Onu boğarak öldürdüler,
3) Cesedini suya attılar.

2 Eylül'de Moskova'dan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne hitaben yazılan bu sözleri duyunca herkes şok oldu. Ünlü fenomen klinik psikolog Ziraddin Rzayev, Narin Guran'ın haberini televizyonda duyunca onun boğularak öldürüldüğünü ve cesedinin suya atıldığını gördü.

Ünlü keşişin 2 Eylül günü saat 19.14'te Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün e-posta adresine gönderdiği bu kehanetleri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran her gazeteci veya avukat alabilecek. Keşişin gönderdiği e-postanın ekran görüntüsünü sizlere sunuyoruz.

İşte Rusyada Gelen  O mail…

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —