1.08.2024 12:55:00

141

Sabri ARIMAN

 

Yakamozların parıltılı ışıkları altında... 

Dünyanın en büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendi nin vefa denizinde hatta okyanusunda: Her seçim zamanı, Yakamozların parıltılı ışıkları altında, saltanat kayıkları ile aheste aheste çektiğiniz küreklerle karaya çıkıyor. 

Hiç kimsenin giremeyeceği o kara parçasından;zahmetsiz dalaşmadan, dolaşmadan Akparti ye oy veren milyonlara rağmen, mecliste, külliyede, genel merkezde, yurt dışında bilmem ne pasaportları ile gelecek beş yıla yeniden yelken açıyorsunuz. Bu artık kısır döngü halini aldı. Buraya kadar hiç bir abartı yok. İşin kötü tarafı ya eskiden dağva arkadaşlığı etiketi ile, ya bir vakıf ve cemaat etiketi ile ya çok ünlü ve zenginliğinizle, yada imam hatip kökenliliğinizle Yakamozların parıltılı ışıkları altında saltanat kayıkları ile çıktığınız karadan  ölünce mezara giderken ayrılıyor yada bırakıyorsunuz. Buraya kadar da abartı yok. 

Saygı değer devlet başkanımızı Rize ziyaretinde yanlız bırakmayan ve başkanlık divanında oturan ceberrut suratlı Rize yi mahveden Hayati Yazıcı, eski meclis başkanı Karaman bey ismini unuttum ve spor bakanı Osman Aşkın Bak adam pariisten koptu geldi Rizeyi alırlar diye. Mağlum Çayeli,  Pazar ve Ardeşen i bu iki zatla ve hemen önceki il başkanı ve eski milletvekili adını unuttum yüzünden kaybettik. 

Elbetteki tuzu otuz yıldır kurumuş Çankırı kaya tuzundan daha iyi olmuş bu saltanat niğmetleri yemekten bitap adamlar. Seçim zamanı yada meclis tatile girdiğinde halka geldiklerinde bilhassa biz emeklilerin midesi bulanıyor. Öyle milletvekilleri varki kadın erkek insanlar gördüğünde krize giriyor ve sayın devlet başkanım oy kaybına uğruyoruz. Yarın Rize de Milletvekili Muhammet Avcı'ya yapılanları konu eden bir yazımız olacak, Hastayız bir iki gün aksar. 

Amma ölmezsek yazacağız. Daha sonrada Akparti içinde millete artık gına getiren milletvekillerini  konu edeceğiz inşallah. Biz iyiyiz 11.000 lira alıyordum. Şimdi 14100. TL aldımki emekliye fazla bile. Değilmi Mehmet Şimşek. Herkesi Allah'a emanet ediyorum. Şikayetim var yazıyorum ama Akparti ye ve sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet etmiyorum. Etmeyeceğim.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.